- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba.Karakter gelişimi bölümünde yaklaşık 3 ay önce bir char açtığımı ve o chardaki gelişimi söylemiştim.Ama charım soyulduğu için uzun zamandır kasamadım.Şimdi 41 Lv yaptım ve charı toparladım.İşte görüntüler..!
2 str 1hp vererek charı denemiştim ve süper oldu.Kulede kılıç çevirmeyle 2.5k civarı damage vuruyorum.Kritikle 5k
HP'li itemler olduğundan savunması da iyi.Daha bilezik almadım.Sanırım gümüş bilezik ya da beyaz altın bilezik olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum.
2 str 1hp vererek charı denemiştim ve süper oldu.Kulede kılıç çevirmeyle 2.5k civarı damage vuruyorum.Kritikle 5k
HP'li itemler olduğundan savunması da iyi.Daha bilezik almadım.Sanırım gümüş bilezik ya da beyaz altın bilezik olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 100
- Online süresi
- 1m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Nasıl Yaptın ßu Kadar Zamanda ßilmiyorum ama Tek Kelimeyle Müthiş Yapmıssın Taktik Söylersin ßizede Artık xD

- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Sağol kanka zaten taktiği yaklaşık 3 ay önce vermiştim karakter gelişimi ''savaşçı'' bölümünde
Sabitlerde yazıyor bakabilirsin
Sabitlerde yazıyor bakabilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)