- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,826
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Değerli Karahan Oyuncuları ;
Bir çok oyuncumuz patch sorunu yüzünden oyuna giremediğini , patch işleminin çok yavaş ilerlediğini bazende patch esnasında bilgisayarın kitlediğini bizlere bildirmiştir. Bunun üzerine çalışmalar yapan ekibimiz bu sorunu çözmüş bulunmaktadır.
Bütün Karahan oyuncularının (sorun yaşayan veya yaşamayan)
Bir çok oyuncumuz patch sorunu yüzünden oyuna giremediğini , patch işleminin çok yavaş ilerlediğini bazende patch esnasında bilgisayarın kitlediğini bizlere bildirmiştir. Bunun üzerine çalışmalar yapan ekibimiz bu sorunu çözmüş bulunmaktadır.
Bütün Karahan oyuncularının (sorun yaşayan veya yaşamayan)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden yeni Launcher'ı bilgisayarlarına indirmesi gerekmektedir. Dosya indikten sonra kesinlikle çift tıklama yapmayın. Bu dosyayı C:/MAYN Games/KaraHan dizinindeki mevcut launcher ile değiştirip oyuna girmeyi deneyiniz. Sorunsuz bir şekilde oyunumuzu oynamak isteyen bütün kullanıcıların bu işlemi gerçekleştirmesi gerekmektedir.- Katılım
- 14 May 2009
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben denedim ama yine hata verio hatayı ise yüklenirken 5648 mb de verio yardım edin pls

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Usta Sag ol Süpersin oh be
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)