NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunu bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alennnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

alennnn

Level 5
TM Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mmomt2 açıldığından beri oynuyorum bana destek olan kavga ettiğimiz ve çok iyi anlaştığım bütün oyunculara iyyi oyunlar diliyorum. Belki bir gün geri dönerim.Biz bir kaç ay bugda kalmış adamız :D ve 1 gün diyilince 2 gün bakım olupta küfür edenlere tavsiye bu oyunu oynamayın ...çünkü öbür oyuncuların huzurunu bozuyorsunuz ve tüm 4x cilere içimdeki bütün küfürlerimi sunuyorum :) neyse lafı uzatmıyayım...

Teşekküler:Öncellikle CharmeLeon(Burak) a ayrıca teşekkür ederim beni loncaya aldırmak için az uğraşmadın kardeşim reel de ve oyunda bol başarılar dilerim ...

ve RcanP(Can),HarryPotter(Samet),UqaLa34(Ela),illdannn(Sercan) a anlayışlarından ve arkadaşlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. reel de ve oyunda bol başarılar dilerim...

SPARTAKUS(abi adını bilmiyorum kusura bakma:) ) :gerek olgunluğuyla gerek abiliğiyle en sevdiğim kişilerden biridir sana reel de başarılar dilerim abi üstümdeki hakkın unutulmaz:) ...

HellFlame ailesindeki herkese ne kadar teşekkür etsem azdır ...

unuttuğum kişiler varsa şimdiden özür dilerim bu arada Vforce07 oyunu bıraktığı için onunla görüşemiyorum ama umarım geri geldiğinde bu yazıyı bir şekilde görür ve onada çok teşekkür ettiğimi görür :)

:l04::l04::l04:

Yeniden Bekleriz Seni Realde Başarılar

yeri burası deil ama
reelde başarılar dilerim
tanımıorm ama forumda gördüm iyi birisine benziosun :d
iyi bak kendne yolun açık olsun

teşekkür ederim oyundaki herkese reel de başarılar dilerim .. bu arada forumda takılıcam yenilikleri görmek lazım :D bu arada forum yöneticilerine önemli uyarı: oyuna +10 İQ sınırlaması alın (giderken içimdeki bütün hıncı dökmek istiyorum :D)

yeri burası deil ama
reelde başarılar dilerim
tanımıorm ama forumda gördüm iyi birisine benziosun :d
iyi bak kendne yolun açık olsun

teşekkür ederim bende seni görmüştüm forumda :) bu arada yerini bilmiyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri