- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mmomt2 açıldığından beri oynuyorum bana destek olan kavga ettiğimiz ve çok iyi anlaştığım bütün oyunculara iyyi oyunlar diliyorum. Belki bir gün geri dönerim.Biz bir kaç ay bugda kalmış adamız
ve 1 gün diyilince 2 gün bakım olupta küfür edenlere tavsiye bu oyunu oynamayın ...çünkü öbür oyuncuların huzurunu bozuyorsunuz ve tüm 4x cilere içimdeki bütün küfürlerimi sunuyorum
neyse lafı uzatmıyayım...
Teşekküler:Öncellikle CharmeLeon(Burak) a ayrıca teşekkür ederim beni loncaya aldırmak için az uğraşmadın kardeşim reel de ve oyunda bol başarılar dilerim ...
ve RcanP(Can),HarryPotter(Samet),UqaLa34(Ela),illdannn(Sercan) a anlayışlarından ve arkadaşlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. reel de ve oyunda bol başarılar dilerim...
SPARTAKUS(abi adını bilmiyorum kusura bakma
) :gerek olgunluğuyla gerek abiliğiyle en sevdiğim kişilerden biridir sana reel de başarılar dilerim abi üstümdeki hakkın unutulmaz
...
HellFlame ailesindeki herkese ne kadar teşekkür etsem azdır ...
unuttuğum kişiler varsa şimdiden özür dilerim bu arada Vforce07 oyunu bıraktığı için onunla görüşemiyorum ama umarım geri geldiğinde bu yazıyı bir şekilde görür ve onada çok teşekkür ettiğimi görür
:l04::l04::l04:
ve 1 gün diyilince 2 gün bakım olupta küfür edenlere tavsiye bu oyunu oynamayın ...çünkü öbür oyuncuların huzurunu bozuyorsunuz ve tüm 4x cilere içimdeki bütün küfürlerimi sunuyorum
neyse lafı uzatmıyayım...Teşekküler:Öncellikle CharmeLeon(Burak) a ayrıca teşekkür ederim beni loncaya aldırmak için az uğraşmadın kardeşim reel de ve oyunda bol başarılar dilerim ...
ve RcanP(Can),HarryPotter(Samet),UqaLa34(Ela),illdannn(Sercan) a anlayışlarından ve arkadaşlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. reel de ve oyunda bol başarılar dilerim...
SPARTAKUS(abi adını bilmiyorum kusura bakma
) :gerek olgunluğuyla gerek abiliğiyle en sevdiğim kişilerden biridir sana reel de başarılar dilerim abi üstümdeki hakkın unutulmaz
...HellFlame ailesindeki herkese ne kadar teşekkür etsem azdır ...
unuttuğum kişiler varsa şimdiden özür dilerim bu arada Vforce07 oyunu bıraktığı için onunla görüşemiyorum ama umarım geri geldiğinde bu yazıyı bir şekilde görür ve onada çok teşekkür ettiğimi görür

:l04::l04::l04:
- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Yeniden Bekleriz Seni Realde Başarılar
- Konular
- 104
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yeri burası deil ama
reelde başarılar dilerim
tanımıorm ama forumda gördüm iyi birisine benziosun :d
iyi bak kendne yolun açık olsun
reelde başarılar dilerim
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teşekkür ederim oyundaki herkese reel de başarılar dilerim .. bu arada forumda takılıcam yenilikleri görmek lazım
bu arada forum yöneticilerine önemli uyarı: oyuna +10 İQ sınırlaması alın (giderken içimdeki bütün hıncı dökmek istiyorum
)
bu arada forum yöneticilerine önemli uyarı: oyuna +10 İQ sınırlaması alın (giderken içimdeki bütün hıncı dökmek istiyorum
)- Katılım
- 1 Şub 2010
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yeri burası deil ama
reelde başarılar dilerim
teşekkür ederim bende seni görmüştüm forumda
bu arada yerini bilmiyorum 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)