InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sabit İp "Yardımcı Olun Lütfen"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revulton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 365

revulton

Level 4
TM Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar başka bi Emre-28 Rüzgarı Yapacak Bi adam yok mu forumda adam hamachili pvp kurulumunun sülalesini anlattı.bilmem sitesini kurma port acma gm yapma.Filan İçinizde Bilenleriniz Vardır (İNŞALLAH)Arkadaslar Lütfen Bİ Sabit İP Kurulumunu Böyle Anlatırmısınız Adam Konuya Bakınca Al yaparım desin sabit konularda bile var ama hiç biri tam degil adam gibi paylasacak biri var mı?karsılıgında verebılecegım hıc bırseyım yok dıger kullanıcım bayaa bı rep doluydu ban yedı olsaydı verırdım tek verebılecegım sey dua ederım allah razı olsun derım lutfen yardım edın...

Sabit İp Server Kurulumunda.
Gerekli Dosyalar
Site Açımı (Tasarım)
Navicat - Filezilla Baglanım
Vide-Resim Biraz Sipariş Oldu Ama Çok İhtiyacım Var...Şimdiden Bakanlara Yardımcı Olmaya Çalısanlara Çok Teşekkür Ederim...

Bir Sürü Moderator Filan Var Ama Birinizde Bunu Bi Açıklayın.Emre-28 Nerelerdesin:rolleyes:

kardeş emre-28 bi azamanlar konular paylaştı ama fark ettiysen foruma bidaha girdiğini bile gormedım forumda suan ruzgar estirenler.

Tolqaa
CTRL
Karabab

ve bıkac tane daha arkadas adını hatırlamadıgım.
bende estirirm aslındada foruma fazla paylasım yapmıyorum.
Bir cok kısının aradıgı ama sonucunu bulamadı bıkac bılgılerım var.

Hanİ zamaninda emre-28 forumu titretiyordu her olayi cozebiliyordu felan.iste bende diyorum ki simdi birisi sabit ip yi kurmayi oyle anlata bilse...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri