darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Auto Ban ve Public V.İ.P Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fakdamnit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugun kendi charımla girerken bir sorunla karşılaşmadım ama diğer charımı açıp hack'i tekrardan deneyeyim derken bu sorunla karşılaştım. Eminimki bir çok arkadaşımda bu sorunla karşılaşmıştır. Diğer Charımda daha düne kadar hiç bir sorun yokken, v.i.p'i hack'i denememle bugun banlanmıştır. Foruma baktığımda da şuan için 2 tane arkadaşta banlanmış. Z8games.com a girince zaten acıklaması var.

'' Your account is currently blocked from playing CROSS FIRE from Z8Games due to Hack.

Your account was blocked on 10/5/2010 4:33:42 AM EST and will not be unblocked until 10/12/2010 4:33:42 AM EST

We would like to take this time to invite our users to read Terms and Conditions for Cross Fire and Metin2 . We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Z8Games.
Thank you in advance for respecting our position. ''

1 hafta süre boyunca char askıya alınmıs. Bir hafta sonundada tekrar geri gelecektir.

Anlıyacağınız üzere V.İ.P Publickte Aİmbot ve One hitt kill yok. Biride şikayet edemeyeceğine göre Auto Ban sistemini baya geliştirmişler. Bundan sonra herkes dikkatli olsun arkadaşlar. Auto ban sistemini hafife almayın. Benim ezik charım banlandı 1 haftalık ama ya asıl charlarınız süresiz banlanırsa. Bundan sonra oyunda herşey daha zevkli olacak. Hack kullanımı V.İ.P dışında neredeyse olmayacak. Artık sizde Public hackleri kullanmayı bırakın ve canınız yanmasın ;)

Ban Yemiş Olan Herkese Geçmiş Olsun :)

Not: Üste resim olarak koyduğum hatayı alanlar z8games.com a girip ordaki açıklamayı buraya koyarlarsa daha iyi yardımcı olabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri