Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Adam Haklı Beyler.. DaqıLıN..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BanaBakTro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 730
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sıkdın Sen Dostum.

sıkan sensin kardeşim görevini yap yeter fazlası seni aşar..

SEnin bu davranışların forma - yonden etki eder adam kaybetmesini saglar he ben gitmişim önemli degil ama bu 1 bu 2 bu 3 :D bi bakmısın senin gibiler yüzünden forumda adam kalmamis.. Neyse polemik yapmyalım istek tasarım varsa söyleyin yapalım az laf çok enerji:D

adam haklı beyler dagilin:D

Forumda insan gibi Takılanları. Paylasım Yapanlara böyle davrandıgımı gördünmü ? Adam Haklı Beyler dagılın. bunu her yere yazman gıcıgıma gidiyor varmı ? Yönetim üyesinde bile dagılın burdan diyosun :mad:

sıkan sensin kardeşim görevini yap yeter fazlası seni aşar..

SEnin bu davranışların forma - yonden etki eder adam kaybetmesini saglar he ben gitmişim önemli degil ama bu 1 bu 2 bu 3 :D bi bakmısın senin gibiler yüzünden forumda adam kalmamis.. Neyse polemik yapmyalım istek tasarım varsa söyleyin yapalım az laf çok enerji:D

adam haklı beyler dagilin:D

DeimosX haklı senin gibi üyeler varsa eğer bırakalım adam kalmasın haddini bil bunu herhangi bir üye olduğum için söylüyorum yönetim üyesiyim diye insanlığın üstünde değilim, hepimiz insanız hem admine click yapsan ne olur sen milleti rahatsız ediyorsun birde ban yedirmekle tehtid ediyorsun :m08: sana bir soru insan gibi cevap ver:

1 Kişinin 5 Kişiden Rahatsız Olduğunda 5 Kişi mi Ban Yer O 1 Kişi Mi_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri