HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[SIZE=+0][/SIZE]Bernd Schuster`in olay yaratan açıklamalarını Real Madrid günlerinden biliyoruz... Ancak Alman hoca, Beşiktaş`ta farklı bir kimliğe bürünmüş, sessiz ve sakin tavırlarıyla sempati toplamıştı. Dünkü Trabzonspor yenilgisi ardından, Schuster basın toplantısında oldukça sinirliydi. Trabzonspor`u takip eden bir basın mensubunun, “Beşiktaş neden her maça farklı kadroyla çıkıyor“ sorusuna sert çıkan Schuster, “Beni anlamamanız doğal. Ben de şimdi Trabzonspor`un neden Avrupa`da olmadığını anlıyorum“ yanıtını verdi.
Soğuk rüzgarlar esti
Hakem kararları konusunda neden sessiz kaldığı sorulan Schuster, “Beşiktaş`ın başında bulunduğum süre içerisinde hakemler hakkında konuşmayacağım. Çünkü değmez“ yanıtını verdi. Üst üste gelen bu yanıtlar üzerinde soğuk rüzgarlar esti. Ancak Schuster`in basın toplantısı öncesinde, televizyona
açıklamalar yaparken sakin ve olumlu açıklamalarda bulunması da dikkatlerden kaçmadı.