HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlarım,
Gamerzplanet'te dolanıyordum. Bir adamın hile sattığını duydum.
Parasına göre nakit ve altın gönderiyor. 3 seçenekte satıyor , wolfteam us , wolfteam int , wolfteam turkeyde.
Bende merak ettim girdim.
Free deneme tuşu vardı.
O tuşa tıklayınca sanırım denemek için bedava veriyor. Ama az bir değer veriyor.
Yapmamız gereken ;
Yanlış veya Fake link vermeyiniz...
Bu linke tıklıyoruz , çıkan sayfada;
Select Serverdan Wolfteam Turkey Seçiyoruz.
Your Hack Payment'den Free yi seçiyoruz. Free modunda sadece 250.000 gold 5400 nakit veriyor. Napıcaksınız fazlasını.
Gerekli bilgileri doldurduktan sonra , free yi seçtiyseniz Payment Yazan yerden Free yi , paralı alacaksanız paypal'ı seçiyoruz. Tabi biz bedava olanı alacağız.
Ve son olarak e-mail adresimizi yazıyoruz. Bilgileri 24 saat içinde kontrol edip , hilenin download linkini gönderiyorlar , ve hileye yapıştıracağımız kodu gönderiyorlar. Yani 250.000 Altın ve 5.400 Nakit kodunu.
Bence bedava yapın , aynı hesap üzerinde ve aynı ip üzerinde bir defa oluyor.
Kısaca sadece 1 defa bedava alabiliyorsunuz sonra paraya biniyor
Ben 15 dk önce gönderdim bilgilerimi cevap bekliyorum yarın olur inş.
Eğer alıpta Rep vermezseniz ayıp olur
Gamerzplanet'te dolanıyordum. Bir adamın hile sattığını duydum.
Parasına göre nakit ve altın gönderiyor. 3 seçenekte satıyor , wolfteam us , wolfteam int , wolfteam turkeyde.
Bende merak ettim girdim.
Free deneme tuşu vardı.
O tuşa tıklayınca sanırım denemek için bedava veriyor. Ama az bir değer veriyor.
Yapmamız gereken ;
Yanlış veya Fake link vermeyiniz...
Bu linke tıklıyoruz , çıkan sayfada;
Select Serverdan Wolfteam Turkey Seçiyoruz.
Your Hack Payment'den Free yi seçiyoruz. Free modunda sadece 250.000 gold 5400 nakit veriyor. Napıcaksınız fazlasını.
Gerekli bilgileri doldurduktan sonra , free yi seçtiyseniz Payment Yazan yerden Free yi , paralı alacaksanız paypal'ı seçiyoruz. Tabi biz bedava olanı alacağız.
Ve son olarak e-mail adresimizi yazıyoruz. Bilgileri 24 saat içinde kontrol edip , hilenin download linkini gönderiyorlar , ve hileye yapıştıracağımız kodu gönderiyorlar. Yani 250.000 Altın ve 5.400 Nakit kodunu.
Bence bedava yapın , aynı hesap üzerinde ve aynı ip üzerinde bir defa oluyor.
Kısaca sadece 1 defa bedava alabiliyorsunuz sonra paraya biniyor
Ben 15 dk önce gönderdim bilgilerimi cevap bekliyorum yarın olur inş.
Eğer alıpta Rep vermezseniz ayıp olur
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)