Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hata Alan Arkadaşlar Tek Yapmanız Gereken Konuyu Resimli Bir Şekilde Daha İyi Kavramak İçin Alttaki Linke Tıklıyarak Tüm Sorunlarınızı Çözebilirsiniz Herşey Detaylı Bir Şekilde Anlatılmıştır Tüm Konu Resimlidir
Link
Link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ya kardeşim bu nasıl iş ya giriom torqueyle gm oyundayken süreklü ekran hatası yiyo gm oyundAN çıkınca girio anca eventlerde kaçıo zaten 

valla kardeşim gm oyundayken bende aynı hatayla başbaşa kalıyorum çunku bu clientless stal programı olduğu için o hatayı verıyor ve vermesıde normal zaten
eventı sorun etme bence event kaçmış felan boşver yani onemli olan oyuna 2 dk girmek ve oyunun tadını çıkarmak
eventı sorun etme bence event kaçmış felan boşver yani onemli olan oyuna 2 dk girmek ve oyunun tadını çıkarmak
Bu arada 20 Gün Yokum Tatildeyım Arkadaşlar Eğe Programla Alakalı Sorun Olursa Alttaki Linke Tıklayarak Resimli Bir Şekilde Hataları Çözebilirsiniz
Ben Devamlı Bununla Giriyorum Ve Oyunun Zevkine Varıyorum Arkadaşlar Şimdiden Herkeze Çok Teşekkürler Konuyla Alakalı Rep Verenlerede Vermeyenlerede Küfür Edenlerede Etmeyenlerede Saygılar
Ben Devamlı Bununla Giriyorum Ve Oyunun Zevkine Varıyorum Arkadaşlar Şimdiden Herkeze Çok Teşekkürler Konuyla Alakalı Rep Verenlerede Vermeyenlerede Küfür Edenlerede Etmeyenlerede Saygılar
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...