farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Haktan AKDOĞAN'ın Katıldığı TV Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

uzaylilar-mi-geliyor.jpg

Bu bir alıştırma süreci mi?

Basında çıkan 'Uzaylıları o karşılayacak' haberi insanların aklına acaba uzaylılar mı geliyor sorusunu getirdi. Uzay Bilimleri Başkanı Haktan Akdoğan'ın açıklamaları da akıllarda birçok soru işareti bıraktı.

Basında çıkan haberlerde, Birleşmiş Milletler uzaylıların dünyayı ziyaret etmesi durumunda uzaylılarla ilk teması sağlayacak kişiyi seçti deniyordu. Ancak bu habere Birleşmiş Milletlerden yalanlama geldi.

Habertürk'te Gün Başlıyor programına konuk olan Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İnsanların bilimsel ve psikolojik anlamda uzaylılara henüz alışık olmadığını belirten Haktan Akdoğan, Hollywood'da yapılan filmler, diziler ve gerçekleştirilen kongrelerle insanların uzaylı gerçeğine alıştırıldığını söyledi.

İNSANLAR UZAYLILARA ALIŞTIRILIYOR

Yapılan bu faaliyetlerin insanlara, uzaylıların varlığını alıştırmaya yönelik bir süreç olduğunu söyleyen Akdoğan, "Evrende yalnız olmadığımız gerçeğinin açıklanması, insanlığa toplum olarak dünyalı olduğumuzun bilincine varılmasını sağlayacak" dedi. Başka gezegenlerde başka varlık türlerinin olması dünya insanlarını bir araya getirecek bir etki yapacağını söyleyen Akdoğan, bu durumun insanlığa birliği ve barışı getireceğini ifade etti.

Rusya'da özerk bölgede bir başkanın "Ben dünya dışı varlıklar tarafından alıkondum" dediğini söyleyen Akdoğan, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili çok daha önemli bilgilerin açıklanacağını dile getirdi.

Son düzenleme:
akdoğan abicim duyuyorsan sana sesleniyorum artık bırak uzaylı işlerini geliyorlarsa gelsinler senin ne haddine hakan abicim :D uzaylılara hoşgeldiniz diyen ilk insan olacan ilk hastalık kapan insan senmi olacan ya hastalıklılarsa belki onlarda olan birşey bize hastalık olarak dönecek nerden biliyorsun yani bu uğurda ölmeye hazır adam helal olsun :D

Kardeşim,bu adam Dünya'nın en büyük UFO fenomeni,46 yaşında ve 40 yılını bu işe harcamış bir adam ki zengin çocuğuymuş o kadar para harcamış ve Sirius UFO ile birlikte araştırmalar yapıyor.Dünyada kimsenin UFO bilgilerine inanma,Haktan Akdoğan'ın ve Sirius'un inan onlar yıllardır çalışıyor :)

gelceklerse gelsinler hiçmi görmemişler ufo videolarınıda olsa izliyorlar neki bunların amacı :D görmemişler canlı , doğru haklısın canlısını gören yok bunlar gayet cesurlar işleri güçleri yok bunlara naber moruk bu akşam size geliyorum izin verirmisin dicekler boşuna umutlanıyorlar dünyaya inecek olsalar bütün herkeze konuşma yaparlar niye işi resmiyete döküyorlar ben gelcem demezler en uykun noktayı bulup oraya giderler gelmek isteseler bizim görüşlerimize önem veriyorlar milyarlarca dünya benzeri gezegen var boşversene bunlarınki iş boşuna yazık valla ömürlerini bir dokunuş için harcıyorlar.

İşte bu da farklı bir bakış açısı :D:D:D Onların mesajları var zaten sabitteki konumdaki mesela çok önemli bir konu ki Dünya'da böyle bir İP numarası yok ama mesaj oradan gelmiş zaten başka bir şeyde Dünya neden ayağa kalksın :D ayrıca birkaç şey daha duydum doğru olabilir,tam iyi araştırmam lazım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri