- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
şimdi arkdaslar demiyorumki ben %100 basıcaksınız veya kesin basılcak
demirci şans işidir ve bu şansı arrtırmanın yolu var
nasılmı ?
ilk önce 20 lvl olmamız lazım falcıya gidiyoruz bize ger şansızsız fln derse bize dicekki muska verebilirm sana
biz o muskayı alıcaz ama takmıcaz[MUSKA İÇİN BELLİ BİR ÜCRET GEREKİYORmuş(benden para almadi)]
sonra tekrar falımızı sorucaz yine kötü dicek yine 1 tane vericek
2 tane elimizde muska oldu
şimdi silah basicaksaniz silahcıdan 2 tane item alın sonra 1. muskayı takarak 2 sinide +4 e basın
eger yanarsa bir tane daha alın yani elimizde 2 tane +4 silah olsun ezik mezik fark etmez
sonra muskanın süresi bitince (8 saat)
sonra falcıya gidiyoruz eger bize biraz şanslısın derse veya daha iyisini derse gidiyoruz demirciye
ilk önce 1 tanesini +5 e basıyoruz yakıyoruz(yakmassanız şansınız
)
sonra 1 tane muska vardı elimizde onu giyiyoruz 2. +4 üde yakıyoruz
(yine yakmassanız sizin şansınız
)
daha sonra asıl basmak istediginiz itemi basıyorsunuz
bir ihtimal vereyim eger +8 e basıcaksanız normal ihtimal %20 ise bunda %70 olur
+9 a basıcaksanız ihtimal %5 ise bunda %40 olur
yani %100 demiyorum bu demirci şans işidir o yüzden yakarsanız bana gelmeyin ben sadece şanısınız artırdım bu yola gerisi sizin şanısnız
Rep vermek isteyen verir vermessenizde canınız sağolsun
demirci şans işidir ve bu şansı arrtırmanın yolu var
nasılmı ?
ilk önce 20 lvl olmamız lazım falcıya gidiyoruz bize ger şansızsız fln derse bize dicekki muska verebilirm sana
biz o muskayı alıcaz ama takmıcaz[MUSKA İÇİN BELLİ BİR ÜCRET GEREKİYORmuş(benden para almadi)]
sonra tekrar falımızı sorucaz yine kötü dicek yine 1 tane vericek
2 tane elimizde muska oldu
şimdi silah basicaksaniz silahcıdan 2 tane item alın sonra 1. muskayı takarak 2 sinide +4 e basın
eger yanarsa bir tane daha alın yani elimizde 2 tane +4 silah olsun ezik mezik fark etmez
sonra muskanın süresi bitince (8 saat)
sonra falcıya gidiyoruz eger bize biraz şanslısın derse veya daha iyisini derse gidiyoruz demirciye
ilk önce 1 tanesini +5 e basıyoruz yakıyoruz(yakmassanız şansınız
)sonra 1 tane muska vardı elimizde onu giyiyoruz 2. +4 üde yakıyoruz
(yine yakmassanız sizin şansınız
)daha sonra asıl basmak istediginiz itemi basıyorsunuz
bir ihtimal vereyim eger +8 e basıcaksanız normal ihtimal %20 ise bunda %70 olur
+9 a basıcaksanız ihtimal %5 ise bunda %40 olur
yani %100 demiyorum bu demirci şans işidir o yüzden yakarsanız bana gelmeyin ben sadece şanısınız artırdım bu yola gerisi sizin şanısnız

Rep vermek isteyen verir vermessenizde canınız sağolsun