Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

DiKKat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeeRKaaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 733

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!!
( Nasıl Yani )
Hiç Bir Şey Bilmiyorsunuz !!!
( Ne bilmiyoruz )
GM ler Neden Adam Banlamıyor Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!!
( GM ler Kasti Mi Banlamıyor Oyuncuları ) ?
Ben Normal Bir Oyuncu Olarak Günde 55 Tane Hileci Görüyorken GM 1 Tane Görmüyorsa Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM ler Niye Banlamıyo onu açıkla Bize ) ?
Oyuna Para Kazandırmak İçin O Hile Yapan Server 1. leri Varya . 65 lwl olup 5 YTL lik Bile Ep alsa BAN YER Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM lerin Amacı Para Kazanmak mı ) ?
Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !! GM ler Aslında Oyunu Düzenlemek İçin Deil Oyuna Para kazandırmak için Vardır Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( ee AMa SS Video Atarsak Banlıyorlar ? )
Hehe Tabi Banlıcaklar O zamn Zorunlu Hissediyorlar Kendilerini ... Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM Oyuna Bu Yüzden M iGirmiyor ) ?
Tabiki Oyuna Girerse En az 50 Kişi banlar O Yüden Oyuna Girmeleri Yasak !! Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Yasak Mı ) ?
Ehe Ne Sandın Tabi Yasak .. Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( .... )
Eeee Bak Cons Serverinin 1. Hile ile Bir Günde 45 oldu Neden Ban Yemedi Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Neden )
Neden olcak o 55 olcak ep alcak ne olcak sonra BANNED !!! ..... Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Heeeee )
Bak Bn GM ye Dedim Ben 65 lwl Dim Adam 40 lwl di 2 Gün sonra Adam 62 lwl oldu .. GM ye Dedim Adam 2 Günde 62 oldu ...
GM Tarafından Bana Verilen Cevap ... '' OlaBilir Adam Ep Almış Ve Exp Yüzügü Takıyor '' Bu Sözün Türkçe Karşılıgı ( Olur Tabiki Olum Adam Oyuna Hayvan Gibi Para Verior Para Bankası niye Banlıyım ) Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !! Ama Belki Artık Biliyorsunuz ????

By By Metin2 GM ler Yüzünden BIRAKIYORUM !!!

Fikirim OYUNU BIRAKMAK !!!

:mad:
Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!!
( Nasıl Yani )
Hiç Bir Şey Bilmiyorsunuz !!!
( Ne bilmiyoruz )
GM ler Neden Adam Banlamıyor Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!!
( GM ler Kasti Mi Banlamıyor Oyuncuları ) ?
Ben Normal Bir Oyuncu Olarak Günde 55 Tane Hileci Görüyorken GM 1 Tane Görmüyorsa Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM ler Niye Banlamıyo onu açıkla Bize ) ?
Oyuna Para Kazandırmak İçin O Hile Yapan Server 1. leri Varya . 65 lwl olup 5 YTL lik Bile Ep alsa BAN YER Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM lerin Amacı Para Kazanmak mı ) ?
Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !! GM ler Aslında Oyunu Düzenlemek İçin Deil Oyuna Para kazandırmak için Vardır Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( ee AMa SS Video Atarsak Banlıyorlar ? )
Hehe Tabi Banlıcaklar O zamn Zorunlu Hissediyorlar Kendilerini ... Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( GM Oyuna Bu Yüzden M iGirmiyor ) ?
Tabiki Oyuna Girerse En az 50 Kişi banlar O Yüden Oyuna Girmeleri Yasak !! Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Yasak Mı ) ?
Ehe Ne Sandın Tabi Yasak .. Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( .... )
Eeee Bak Cons Serverinin 1. Hile ile Bir Günde 45 oldu Neden Ban Yemedi Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Neden )
Neden olcak o 55 olcak ep alcak ne olcak sonra BANNED !!! ..... Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !!
( Heeeee )
Bak Bn GM ye Dedim Ben 65 lwl Dim Adam 40 lwl di 2 Gün sonra Adam 62 lwl oldu .. GM ye Dedim Adam 2 Günde 62 oldu ...
GM Tarafından Bana Verilen Cevap ... '' OlaBilir Adam Ep Almış Ve Exp Yüzügü Takıyor '' Bu Sözün Türkçe Karşılıgı ( Olur Tabiki Olum Adam Oyuna Hayvan Gibi Para Verior Para Bankası niye Banlıyım ) Hiç bir şey Bilmiyorsunuz !! Ama Belki Artık Biliyorsunuz ????

By By Metin2 GM ler Yüzünden BIRAKIYORUM !!!

Fikirim OYUNU BIRAKMAK !!!

Helal olsunnnnnn gardaş !

aynen katılıyorumm tr gm leri kazıkçı para ile ep satiyolar bizi kazıkliyoarlar adamalr yüksek lwl oluyo banlıyolar bi daha çar açsin ep alsin para kazanalım die akıllari fikirleri milleti soymak çin oynayin pwp server oynayin oyunun hakkını veiryolar oyuncuya saydiyi biliyorlar tr gm leri resmen kazıkçı paralarınız yedirmeyin lanet tr oyunun beyler.

hiç bir şey bilmiyorsunuz...

amaçlari sadece para kazanmak milleti soymak ... baska türkçe karisilik yok...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri