- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ark lar sİzlerle speed hack ve walk hack paylaŞimi yapacaktim ama saygizliginiz Üzre İkİsİnİde yapmayacagim hack paylasioruz yorum atan yok artik biktim son ayrintisina kadar anlatiyorum begenen dahİ bİ yorum yok sİz İstİyordunuz walk hack +speed hack İle oyuna gİrmek artik ondanda oldunuz artik paylaŞan olurmu bİlmem
sİze 3 lİnk verecektİm
1-speed hack (cheat engİne) kuruyorsunuz
2- walk İndİrİyorsunuz vercegİm lİnklerden
3-bana Özel verdİgİm sİstem oyuna gİrİyor verdİgİm programi aciyor butona tikladiginiz an sİzİn el İle yapacaginiz sİstemİ otamatİk aktİf edİyor hack aman Şu pc de ÇaliŞmama dİye bİ sİstem yok
yapamayan ark lar altta kaliyor dİye bu hack yaptim ama hak etmİyorsunuz
sİze 3 lİnk verecektİm
1-speed hack (cheat engİne) kuruyorsunuz
2- walk İndİrİyorsunuz vercegİm lİnklerden
3-bana Özel verdİgİm sİstem oyuna gİrİyor verdİgİm programi aciyor butona tikladiginiz an sİzİn el İle yapacaginiz sİstemİ otamatİk aktİf edİyor hack aman Şu pc de ÇaliŞmama dİye bİ sİstem yok
yapamayan ark lar altta kaliyor dİye bu hack yaptim ama hak etmİyorsunuz
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tamam. konu kilit pls
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş o konuyu kaç dk önce açmışsın
ha kabul ediyorum forumda densizler var ama saygılı kişilerde var yinede ben senin bunu yaptığını farzederek +repimi ve yorumumu eksik etmiyorum
ha kabul ediyorum forumda densizler var ama saygılı kişilerde var yinede ben senin bunu yaptığını farzederek +repimi ve yorumumu eksik etmiyorum- Katılım
- 16 May 2009
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam kardeş. Paylaşırsan paylaş. Saygılı oluyorum ama sen fazla sabretmeden 10 dk da değiştiriyorsun. Ben bile konu açtığımda +rep istemiyorum.Emeğinin karşılığı olarak sana +rep veriyorum.. (Dikkatli Kullan O Benim Repim
)
)- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...