HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArkLar önceLikle selamlar
Şimdi Gelelim Konumuza
ilk olarak mesela görewi yüzbaşı veriyo yüzbaşıya gidiyoruzz görewi alcağımız sırada f9 f4 tuşlarına birlikte basıyoruz görewi aldığımızda ezik bi itemi yüzbaşının üstüne koyuyoruz ve görew tamamlandı yazıyor exp ler geliyor tekrar görevi düzgünce yapın gine exp geliyo yani görew 100.000 ex veriyor diyelim 200.000 exp almış oluyoruz denemeden küfretmeyin arklar
45 lwl çarım ban yediğinden beri hile arıodm snunda buldum
neyse hepinize iyi kasılmalar
Şimdi Gelelim Konumuza
ilk olarak mesela görewi yüzbaşı veriyo yüzbaşıya gidiyoruzz görewi alcağımız sırada f9 f4 tuşlarına birlikte basıyoruz görewi aldığımızda ezik bi itemi yüzbaşının üstüne koyuyoruz ve görew tamamlandı yazıyor exp ler geliyor tekrar görevi düzgünce yapın gine exp geliyo yani görew 100.000 ex veriyor diyelim 200.000 exp almış oluyoruz denemeden küfretmeyin arklar
45 lwl çarım ban yediğinden beri hile arıodm snunda buldum
neyse hepinize iyi kasılmalar
format attım pcye metin2 yok artık forumdayım deneyeme o yuzden ama çok uçuk bile hile olma ihtimali, %5 gibi sanki miletle dalga geçion gibime geldi
yaw saçma saçma işler yapıyorsunuz yalan ya böyle bir hile olurmu 100 kere denedim yinede olmadı oslaydı ben bi haftada 80 lwl olurdum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)