HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar yeni başlayanlar için bu program en iyisidir diye düşünüyorum çünkü ben yaptım....
Arkadaşlar program görüldüğü gibidir...
Arkadaşlar programı açınca sitemiz de açılıyo(metin2.biz)...
Arkadaşlar programı oyun karakter bölümündeyken açıyoruz sonra adım 1 tıklıyoruz açılan programa Open Hack diyoruz..
Karakterimizi açıyoruz 1 ve 2 skill bara skilleri 3de potumuzu koyuyoruz, kasacağımız yere gidip Lock Mobs diyoruz..
Daha sonra Adım 2 ye tıklayarak açılan programdaki tüm yerlere tik atayiroz ve başlat diyoruz..
Daha sonra Adım 3 e tıklayır oyuna geçiyoruz ve gidip televizyon izliyoruz bu kadar!!!
İşte Linkk
Şifre:
İyi oyunlar
+rep i hakkettiysem teraziye tıklayark vereceğiniz miktarı yazın!!
Arkadaşlar program görüldüğü gibidir...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar programı açınca sitemiz de açılıyo(metin2.biz)...
Arkadaşlar programı oyun karakter bölümündeyken açıyoruz sonra adım 1 tıklıyoruz açılan programa Open Hack diyoruz..
Karakterimizi açıyoruz 1 ve 2 skill bara skilleri 3de potumuzu koyuyoruz, kasacağımız yere gidip Lock Mobs diyoruz..
Daha sonra Adım 2 ye tıklayarak açılan programdaki tüm yerlere tik atayiroz ve başlat diyoruz..
Daha sonra Adım 3 e tıklayır oyuna geçiyoruz ve gidip televizyon izliyoruz bu kadar!!!
İşte Linkk
Şifre:
İyi oyunlar
+rep i hakkettiysem teraziye tıklayark vereceğiniz miktarı yazın!!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)