romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özer 4 yıl Fenerbahçe'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 295
Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,147
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,777,743
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Özer Hurmacı'yı resmen renklerine bağladı. Ankaraspor'un genç futbolcusu Özer, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu törenle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
"İDDİALIYIM"
İmza töreninde bir açıklama yapan genç futbolcu, "Başkanımızın söz verdiği şampiyonluklara katkıda bulunmak istiyorum. Ben de Mehmet Topuz arkadaşım gibi iddialı konuşmak ve iddialı olduğumu belirtmek istiyorum" dedi. Spor direktör Aykut Kocaman ise, "Uzun zamandır Özer ile beraberdik. 3 yıldır çalışıyoruz. Çok iyi ve daha da iyi duruma gelecek yetenekli bir oyuncu. Ankaraspor'daki başarılarını Fenerbahçe'ye transferi ile taçlandırdı. Hem benim, hem Fenerbahçe'nin hem de Özer adına hayırlı olsun. Uzun yıllır başarıyla hizmet edeceğine inanıyorum" diye konuştu.
3 HAFTA SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
Bu arada Özer'in bugün sağ ayak bileğinden bir operasyon geçireceği ve 3 hafta sonra çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri