Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

En gÜÇlÜ karakterler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agalih26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bedensel Savascı : SCRuBS,tehbpk,
Zihinsel Savascı : Editli Birileri Vardi Ama... :D

Gerisine Katılıyorum...

o an icin aklıma gelmedi onlar belkide hala unuttugumuz birileri vardır :D kimse kusura bakmaz umarım

EN GÜÇLÜ SAMAN NONAM3 DEİL ABİM ONU ALIO MaN0 en güçlü

Eskiden Öyleydi :D
Ayrica Konun Açılış Tarihi: 02-10-2010

Arkadaşlar bu uygulamayı metin2 TR den buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim konunun başlıgı kademesine göre en iyi oyuncular ...
KATILIM ın bol olması dilegiyle ....
İLK Örnek Benden ....
Boş bıraktıklarım için özür dilerim herhangi bir fikir üretemiorm :D

Savaşçı Bedensel = thepk
Savaşçı = Zihinsel = EFES
Ninja Bıçakçı = KenjiTM
Ninja Okçu = KenDo
Sura Karabüyü = GaRD1YaN
Sura Büyülü Keskinlik = SAVROZ SMoKeLeS ( Tellafuz edemediysem özür ) :D
Şaman = İyileştirme Ciqdem (yanlış hatırlıyor olabilirim iyileştirmede olabilir ?
Şaman = Ejderha Yardımı = n0nam3 oOoOMISSoOo

SİMDEDEN HERKESE TESEKKÜR EDER GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMASINI DİLERİM

şavaşçi bedensel:4microp saglam bi şavaşçi ama sadece savuruyo :D RAİN de saglam savaşcılarımızdan

savaşçi zihinsel :yok gibi efes birakttı oyunu sanırım oyunda yok olsa bile benm şavaşçiyla kesiyodum efesi :D (ipman benm şavaşçim)

ninja biçakcı:kenjimTM ondada büyü saldırısı var buda oyunun açigi diyolar o yüzden kenjimi saymıyoz.biçakcılar içinde saglam saltukbugra,afyonlu3,angelic

ninja okcu:FeellhuricanE ben,oyunda kenjim hariç beni kesebilen bi ninja yok potsuz wsde biçakcıykende yoktu ama şuanda son ws göre gene yoktu yeni item yapan varsa bilemem :D
sura büyülü silah:savroz,cyprus01,allure,exelens nick hatırlamıyorum

sura karabüyü : oyunda karabüyü oynayan yok

şaman iyileştirici:iyileeştirici tanımıyom ama beter loncasında RAİN eşi var
şaman oo şaglam,nomam3 en son soyuldu ama yavaş yavaş itemlerini topluyor ve oda soyulmasına ragmen saglam bi şaman

şaman ejderha yardımı:çiqdem

nickleri yanlış yazdıgım için özür dilerim oyunun en saglam karakterleri 1 sirada gelenler bu arkadşlar eksik söylediklerim varsa eklerim agalih26 benm ismimi unutmusun ninjalar içinde bu arada

Son düzenleme:
Bence en güçlü SuRa GaRD1YaN bnce bnm fikrime katılan kişide çok. :).ZihinseL olarakta biraz zor EFES.xD.ondan güçlü ve bnmde oyundaki en yakın arkadasım olan LordXEsrar ve K1nqMan.Okcu ninja bana göre PinKLove.En güçlü şaman iyleştirmeci tabiki bnm askım olan CiqdemTM.Ejderhacıda N0nam3 idi ama sanırım iyleştirmeci oldu.Bedensel en iyi sawascıda Sanırımmm RebeLTM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri