- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar ßu Foruma iLk Girisimde Gördümki herkes Kardeş Gibi örn=cerbeross bymesmes des_des3 win7 vs. .... İcimizde Bazı Kendini ßilmezler Forum ModeratorLerine Hakaret ederek ve Sucluyarak OnLarın forumu bırakmasını sonunda ßaşardılar heLaL oLsun ße Size Sizin ALLAH BELANIZI VERSİN Sizin Yüzünüzden Artık Kmse PayLasım Yapmıyor ... Size İnsan Denilmez Diyemeyiz de .....
ßunun ßir Sebebi VArmı ? ArkadasLar ßence Gercekten Moderetörlerimiz Haklı OnLar Varya Sizin Agzinizada S*csa Hak Ediyorsunuz ßeyler .Gercekden Soyluyorum .. ßu Yazıyı ßanlanacagimi ßildigim HaLde Yazıyorum ... Sizin Yüzünüzden Forumun Keyfi Kalmadı Be Yapdıgınızı Begendinizmi ? Cok saoLun Ya Herkesin ßedduası KufurLeri Üzerinizde ßakalım Ne Yapacaksınız ...
ßenim En Cok Sevdigim Forum ßurasıydı .. Onunda İcine s*cdınız Cok saoLun .
ßunun ßir Sebebi VArmı ? ArkadasLar ßence Gercekten Moderetörlerimiz Haklı OnLar Varya Sizin Agzinizada S*csa Hak Ediyorsunuz ßeyler .Gercekden Soyluyorum .. ßu Yazıyı ßanlanacagimi ßildigim HaLde Yazıyorum ... Sizin Yüzünüzden Forumun Keyfi Kalmadı Be Yapdıgınızı Begendinizmi ? Cok saoLun Ya Herkesin ßedduası KufurLeri Üzerinizde ßakalım Ne Yapacaksınız ...
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Benim girmeme sebebim bu veletler değil, özel sebebler.
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
özel olan sebebleri söylermisn ?
- Konular
- 75
- Online süresi
- 1h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Arkadaslar ßu Foruma iLk Girisimde Gördümki herkes Kardeş Gibi örn=cerbeross bymesmes des_des3 win7 vs. .... İcimizde Bazı Kendini ßilmezler Forum ModeratorLerine Hakaret ederek ve Sucluyarak OnLarın forumu bırakmasını sonunda ßaşardılar heLaL oLsun ße Size Sizin ALLAH BELANIZI VERSİN Sizin Yüzünüzden Artık Kmse PayLasım Yapmıyor ... Size İnsan Denilmez Diyemeyiz de .....
Senin de buraya girme sebebin açık, herkes biliyor.Böyle konu açanların sadece hack için geliyor.İndirip bir teşekkür etmeden geçiyorlar.ßen indirmediğim halde Ellerine Sağlık yazıyorum çünkü o vakit harcıyıp upload edip geliyor ve paylaşıyor. :ka19:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu iş biraz uzamaya başladı arkadaşlar bunlar birtek bu forumda olan birşey değil hack'lerin baziları mpgh'den çekiliyor o siteye giriyorsanız aynı olay ordada yaşanıyor buna çözüm beklemeyin küfür edeni Yasaklayin işinize bakın hack paylaşımını durduracaksanızda Crossfire Hack bölümünü kaldırın. İlkkezmi site yönetiyorsunuz her küfür eden için paylaşım yapılmayacaksa hiç başlamayın. Ayrıca kimsenin küfür ediliyor diye forumdan gideceğini sanmıyorum biraz saçma geliyor.