HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3. suramı geliştiriyorum ve büyülü silah da karabüyü de geliştirmeme rağmen hala karabüyü mü büyülü silah mı karar veremiyorum ya
daha bilgililerden her ikisi için de tavsiye istiyorum
karabüyünün ateş hayaleti çok cazip sen düşsen bile vuruyor,
büyülü silahınsa büyülü keskinliği ve zırhı sağlam
zırh zaten karanlık korumadan daha iyi ve büyülü silahı kasmak daha kolay büyülü keskinlik ve zırh mastersa ama karabüyü de çok güçlü özellikle vsde...
kararsızım hala hangisi daha iyi diye...
hem kasmada hem vsde iyi bi sura çıkarmak imkansız mı diye düşünüyorum...
ve yüksek ve yakın lvllerde bi karabüyü ve büyülü silah kapışması videosu varsa koyarsanız sevinirim.............
daha bilgililerden her ikisi için de tavsiye istiyorum
karabüyünün ateş hayaleti çok cazip sen düşsen bile vuruyor,
büyülü silahınsa büyülü keskinliği ve zırhı sağlam
zırh zaten karanlık korumadan daha iyi ve büyülü silahı kasmak daha kolay büyülü keskinlik ve zırh mastersa ama karabüyü de çok güçlü özellikle vsde...
kararsızım hala hangisi daha iyi diye...
hem kasmada hem vsde iyi bi sura çıkarmak imkansız mı diye düşünüyorum...
ve yüksek ve yakın lvllerde bi karabüyü ve büyülü silah kapışması videosu varsa koyarsanız sevinirim.............
kimse cvp yazmamış cvplyrm
dehşet skilli tr serverlrnde açık olsaydı tmamen belki büyülü silah diyeblrdm
ama en güçlüsü karabüyü suradır...
dehşet skilli tr serverlrnde açık olsaydı tmamen belki büyülü silah diyeblrdm
ama en güçlüsü karabüyü suradır...
Cevep: ß.Silah Ol!
Yazdıklarına Göre Sen Tam Bir Vs Charı İstiyorsun...
Yok Ben Hem Kasma Hem Vs İstiyorum Dersen Kara Büyüyü Unut!
Türkiye Serverında KaraBüyüler Vs Lord'u...ßu Gerçek Ancak;
Sen Karakterini(ß.Silah) Vs İçin Geliştirirsen ß.Silah Durdurulamıyor!
ß.silahı İstediğin Kadar PVP geliştir Yinede Kara Büyüden Daha İyi KasaR!
Gerekli Bonusları Üzerinde Bulundurursan (Özellikle Ateşe Karşı Dayanıklılık Ve Çift eL) ß. Silah Çok Zevkli bir Karakter.
Yazdıklarına Göre Sen Tam Bir Vs Charı İstiyorsun...
Yok Ben Hem Kasma Hem Vs İstiyorum Dersen Kara Büyüyü Unut!
Türkiye Serverında KaraBüyüler Vs Lord'u...ßu Gerçek Ancak;
Sen Karakterini(ß.Silah) Vs İçin Geliştirirsen ß.Silah Durdurulamıyor!
ß.silahı İstediğin Kadar PVP geliştir Yinede Kara Büyüden Daha İyi KasaR!
Gerekli Bonusları Üzerinde Bulundurursan (Özellikle Ateşe Karşı Dayanıklılık Ve Çift eL) ß. Silah Çok Zevkli bir Karakter.
evet vs çarı istiyorum ve karabüyüym sadce kasarken zorluk çekiyorum str olmadığından...
ayrıca vs yapmasını biliyosa karabüyü, büyülü silahın karabüyüyü yeneceğini pek sanmıyorum item ve lvl farkı çok değilse...
ve değiştirmem artık skillerimi 34 lvl oldm ztn değişmez ama oynayamıyorum 2 haftadır...
neyse...
en son vs mi 42 lvl, üstünde 42 lvl +6 zırh olan elinde +5 kdp olan bi bedenselle yaptım...
yaklaşık 20 saniye sürdü, tokatladım...
bnde +5 gümüş kılıç +4 yinyang(adını yanlış hatırlamış olabilirim altın rengi işte...) 72 sp 34 hp statüsü vardı...
daa önceki vslerimde okçuyla da kapıştım büyülü silahla da ve genelde bi kaç lvl yüksekti onlar ama yine de yendim...
hile yoksa zaten vsde pek yatmıyorum çok lvl farkı, pot veya kancıklık olmayınca(yendiğim pvplerdeki bi kaç adamın aynı anda intikama basıp dalması gibi)...
neyse str olmayan bi karakter nası kasılır bilen varsa anlatsın...
ayrıca vs yapmasını biliyosa karabüyü, büyülü silahın karabüyüyü yeneceğini pek sanmıyorum item ve lvl farkı çok değilse...
ve değiştirmem artık skillerimi 34 lvl oldm ztn değişmez ama oynayamıyorum 2 haftadır...
neyse...
en son vs mi 42 lvl, üstünde 42 lvl +6 zırh olan elinde +5 kdp olan bi bedenselle yaptım...
yaklaşık 20 saniye sürdü, tokatladım...
bnde +5 gümüş kılıç +4 yinyang(adını yanlış hatırlamış olabilirim altın rengi işte...) 72 sp 34 hp statüsü vardı...
daa önceki vslerimde okçuyla da kapıştım büyülü silahla da ve genelde bi kaç lvl yüksekti onlar ama yine de yendim...
hile yoksa zaten vsde pek yatmıyorum çok lvl farkı, pot veya kancıklık olmayınca(yendiğim pvplerdeki bi kaç adamın aynı anda intikama basıp dalması gibi)...
neyse str olmayan bi karakter nası kasılır bilen varsa anlatsın...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)