Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2-TR Kervanı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Supreme53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 951
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Supreme53

Level 5
TM Üye
Konular
37
Online süresi
3m 15s
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
104
MmoLira
19
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Tolganın Dediği Gibi ;

Baslıkta'da Dediğim Gibi M2-TR'Den Turkmmo'Ya Geçiş Yapmış Bulunuyoruz,Artık Buradayız /Buradayım.
Bugün Shorty Turkmmo'ya Geçiyoruz Dedi Ve Buradayız.

Kendimi Tanıtayım ;
Adım İsmail 17 Yaşındayım TurkMMO Yabancı Sayılmaz Tabiki Ama Yinede Tanıdık 3-5 Kişiden Fazla (Şimdilik) Yok :( M2-TR Açıldığından Beri ve Ondan Öncesinde TheMetin2 Olarak Bilinen TurkMT2'dede Oynuyordum M2 Hakkında Geniş Bir Bilgiye Sahibimdir Madem Buraya Taşındık M2-TR Hakkında Sormak İsteyenler Özel Mesaj Yollasınlar :)
Şimdiden Hepinizle Memnun Oldum :)
M2-TR

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz. M.o bende cihan :)

Hoş Geldin ...

Hoş Geldin Üzülme Ben İlk Geldiğimde Kimseyei Tanımıyordum Şimdi Koskoca Bir Ailem Oldu.:)

Herkese merhaba görev ve sorumlulukarınızı unutmada iyi bir yaşam sürmeniz dilegiyle
ben Tolga oyun hakkında yeterince bilgim var isteyene yardım ederim oyundada yardımcı olmaya calısıyorum.

Ögrenci kardeşmerimizin önceliklerinin dersleri oldugun GM arkdaşlarda hatırlatırsa memnun olurum hatta OX yarışmaların biraz daha sık yapıp tarihle ilgili derslerle ilgili sorular sorarlarsa onlarında cocuklarımıza buyuk katkısı olur saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri