Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar size uzun bir süre üstünde çalışılmış ve anlaşmalı güzel bi serverden basedicem
metin2 trnin pvpsini buldum metin2 tr nin kurucularıyla anlaşılmış 3 yıl garantili 7/24 online 0 lag online 20 server pvp alesta olarak basliyor serverler her server 4chli kraliyet var 75 lwl başlangıç max lwl 225 serverin boyutu 550 mb aynı metin trnin boyutu gmlik alımıda var hamachisiz server event saatleri günleri belli her gün event var ama cumartesi pazar 18 event olucak gmler %100 oyunla ilgileniyor oyuncularla konusuyor isteklerimizi sölüyoruz yapıyor mesala lwl atlıyacaksınız 1 kutunuz kaldı onu isteyince veriyor hahaha :m08::m08: ama sınırı zormayın kızabiliyorlar serveri bulana kadar cnm çıktı ingilizce bi siteye girip buldum ama server türkçe yalan deildir bunlar sizde aramaya başlayın bence serverdeki userler biriktikçe yeni serverler gelicektir game forg ile anlaşmalıdır bu server...
vee daha fazlaraları:
1.:ka19:serverde 4x v.b. hileler kesinlikle yasaktır ve süresiz bandır
2.serverde küfür yasaktır süresiz bandır
3.gmlerle konuşurken dikkat edin ve fazla büyük boyutlu şeyler istemeyin bu ban sebebidir 1. uyarı 1 gün 2. uyarı 2 gün böle gidiyor 25 gün hakkınız var bu 25 günlük uyarı sonunda süresiz ban
4. görevler türkçeleştirilmiştir farklı görevler örneğin:100 tane 80 lwl üstü oyuncu kesin görev budur ws atarakda kesebilirsiniz yada serbese alıpta ödülleri çok güzeldir mesala set olarak verildiği için +50defans atak v.b. bunun gibidir görevler
5.server 3 yıl anlaşmalı ama 3 yıl sonunda kapanıcak die bişey yok:ka19:
bu kadar serveri araştırıp bulun foruma konu açmak
için izin alırken söz verdim çarımın üstüne hemde
serverin fazla kalabalık olması taraftarı değiller
bu şu demek deildir [fazla kalabalık olursa lag olur]
demek deildir max 10.000.000 oyuncu kapasitesi vardır
Yalan Deildir Gerçektir Araştırın Bulun Şimdilik :l04::l04::l04:
:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:
metin2 trnin pvpsini buldum metin2 tr nin kurucularıyla anlaşılmış 3 yıl garantili 7/24 online 0 lag online 20 server pvp alesta olarak basliyor serverler her server 4chli kraliyet var 75 lwl başlangıç max lwl 225 serverin boyutu 550 mb aynı metin trnin boyutu gmlik alımıda var hamachisiz server event saatleri günleri belli her gün event var ama cumartesi pazar 18 event olucak gmler %100 oyunla ilgileniyor oyuncularla konusuyor isteklerimizi sölüyoruz yapıyor mesala lwl atlıyacaksınız 1 kutunuz kaldı onu isteyince veriyor hahaha :m08::m08: ama sınırı zormayın kızabiliyorlar serveri bulana kadar cnm çıktı ingilizce bi siteye girip buldum ama server türkçe yalan deildir bunlar sizde aramaya başlayın bence serverdeki userler biriktikçe yeni serverler gelicektir game forg ile anlaşmalıdır bu server...
vee daha fazlaraları:
1.:ka19:serverde 4x v.b. hileler kesinlikle yasaktır ve süresiz bandır
2.serverde küfür yasaktır süresiz bandır

3.gmlerle konuşurken dikkat edin ve fazla büyük boyutlu şeyler istemeyin bu ban sebebidir 1. uyarı 1 gün 2. uyarı 2 gün böle gidiyor 25 gün hakkınız var bu 25 günlük uyarı sonunda süresiz ban
4. görevler türkçeleştirilmiştir farklı görevler örneğin:100 tane 80 lwl üstü oyuncu kesin görev budur ws atarakda kesebilirsiniz yada serbese alıpta ödülleri çok güzeldir mesala set olarak verildiği için +50defans atak v.b. bunun gibidir görevler
5.server 3 yıl anlaşmalı ama 3 yıl sonunda kapanıcak die bişey yok:ka19:
bu kadar serveri araştırıp bulun foruma konu açmak
için izin alırken söz verdim çarımın üstüne hemde
serverin fazla kalabalık olması taraftarı değiller
bu şu demek deildir [fazla kalabalık olursa lag olur]
demek deildir max 10.000.000 oyuncu kapasitesi vardır
Yalan Deildir Gerçektir Araştırın Bulun Şimdilik :l04::l04::l04:
:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)