Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

En itici erkek tipleri ? |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VooDooChild
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

En itici erkek tipleri ?

• Her işe burnunu sokup, olur olmaz yorum yapan erkek tipi

• Yakışıklılığına güvenerek her kadını tavlayacağını sanan erkek tipi

• Aşırı ana kuzusu erkek tipi

• Gitar çalmayı bilmediği halde devamlı sırtında taşıyan erkek tipi

• Bakımsız ve devamlı ter kokan erkek tipi

• Çok dar giyinen erkek tipi

• Kendine entelektüel havası veren erkek tipi

• Yakasını göbeğine kadar açmış erkek tipi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar başlık yeterince açıklayıcı bence unutmayın ki bu sadece bayanlar için açılmış bir anket değildir, erkekler de katılıp yorum yapabilir..

Eğer nefret ettiğiniz tip seçeneklerde yoksa lütfen belirtiniz : )

Tarxes'e teşekkürler, anketin aslı En iti kadın tipi şeklinde bi anketti. Ondan esinlenerek aldım...

Son düzenleme:
Artiz + sakız Çiğneyen yokmu acayip kıl oluyorum ben onlara.. Bide Üstüme Üstüme GelenLere Dalasım geliyo O kadar.. :D :D

█►тαяχєѕ◄█;1980258' Alıntı:
Artiz + sakız Çiğneyen yokmu acayip kıl oluyorum ben onlara.. Bide Üstüme Üstüme GelenLere Dalasım geliyo O kadar.. :D :D

sakız çiğneyen erkek iğrençtir, tabi çiğnemeye bağlı. o sakızı şişirmek de çiğnemenin cabası.
artistlikleri anca internet ortamında geçenler var, ki bunlar ya -13 yaş grubudur, ya da hayatlarında hiçbir şey başaramamış yetişkin erkeklerdir.

Ps: Uzmanlık alanım bu konu değil, belirteyim ^^ .

bende erkeğim ama bence en itici erkek tipi adamlığından uzaklaşıp kadın gibi davrananlar bolca ay uy oy gibi kelimeleri konuşup ağızlarını büküyolar ya :D çok sinirime gidiyor keşke onuda ekleseydin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri