HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar başlık yeterince açıklayıcı bence unutmayın ki bu sadece bayanlar için açılmış bir anket değildir, erkekler de katılıp yorum yapabilir..
Eğer nefret ettiğiniz tip seçeneklerde yoksa lütfen belirtiniz : )
Tarxes'e teşekkürler, anketin aslı En iti kadın tipi şeklinde bi anketti. Ondan esinlenerek aldım...
Eğer nefret ettiğiniz tip seçeneklerde yoksa lütfen belirtiniz : )
Tarxes'e teşekkürler, anketin aslı En iti kadın tipi şeklinde bi anketti. Ondan esinlenerek aldım...
Son düzenleme:
Artiz + sakız Çiğneyen yokmu acayip kıl oluyorum ben onlara.. Bide Üstüme Üstüme GelenLere Dalasım geliyo O kadar..

█►тαяχєѕ◄█;1980258' Alıntı:Artiz + sakız Çiğneyen yokmu acayip kıl oluyorum ben onlara.. Bide Üstüme Üstüme GelenLere Dalasım geliyo O kadar..![]()
![]()
sakız çiğneyen erkek iğrençtir, tabi çiğnemeye bağlı. o sakızı şişirmek de çiğnemenin cabası.
artistlikleri anca internet ortamında geçenler var, ki bunlar ya -13 yaş grubudur, ya da hayatlarında hiçbir şey başaramamış yetişkin erkeklerdir.
Ps: Uzmanlık alanım bu konu değil, belirteyim ^^ .
güzel konu bakalım nolucak benim yorumum 2.cisi kendini bi bok sananlar şu anda boş geziolar 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)