HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
recep abi ve metin2 versiyon1
recep abi demircinin yanına gelir +8 olan kilodunu +9 a basmak ister.+8kilodunu alemi ortasında çıkarır ve demirciye verrir
recep:layyyn şu bnm kilodumu +9 yapıver bakam
demirci
lm beleşe olmaz bu işler şimdi sn bana 100 ep getir ben +9 a basayımder
recep:tmm ulen vr madem kilodumu der ve kilodunu alıp giyer.
recep seyirde giderken aniden bir tuvaleti gelmiştir ve hemen geçtiyi köprünün altına girer donunu indirip birden sıcacaken arka tarafına birden somalikorsanı diye birini oltasının çengeli takılır
recep:allah layynn nabıyon lan sn
somalikorsanı:ne dion lan bana layynn deme bak ezq der
recep:ne dion lan deyip +8 kilodunu çekerek ve envanterinden +0ketenpantolonunu giyerek sudan çıkar.
somalikorsanı:ne oldu lan ws mi sition ezq
recep:istiom layn
somalikorsanı
lm +15 olda gel daha 7 lv sin konuşuon
recep lan o zmn bi olıyım +15 gösterecem bn sana der ve gider
recep ivedik 100 ep i nerden bulacağını kara kara düşünürken bir aç yabani köpek recebin kıçını ısırır recep bağırarak ayakkabısı çıkarıp köpeye atar.so9nra ise köpek ölmüştür.köpeyin öldüğünü gören yanıdaki 2 aç yabani köpek ise recebin yanına gidip ona derler
köpek:hav hav hav hav hav hav havvvvvv
recep ne lan o hav hav da hav hav susun lna bi der +0 ayakkabısını çıkarıp köpeklere atar köpekler korkmuştur ve kaçarlar.
ölen köpekten ise 15 lv lik bir bambu kılıcı düşmüştür recep koşup alır.
recep ksılmak istemektedir.yandan geçen bir 1 45 lv lik adama der ki pişşt layn bir dursana der.
futboll dur adamın ismi
futboll:ne oldu neden seslendin
recep:layn beni ks armısın
futboll
lm ks ama işim çhok der ve gider.
recep dolasırken önğne bir metin taşı düşer.5lvliktir tabikide
recep bu metine vurur vurur vurur metin en sonunda kırılır.
metini içinden cep telefonu düşer.ama sim kartı yoktur recep köye gider.
ordaki bir pazara sorar selamın aleyküm snde sim kartı varmı
adam:var hangisinden istion tirinti mi¿ mirinti mi¿
recep:aa tirinti mirinti bitti gitti yha aa ver lan sn ban ordan en kullanışlısını der ve alır.
recep bu telefona kontur arar
konturcu babaya gider der ki kontorcü baba yha bana 140 kontor versene 100 ep alcam kilodumu +9 a bascamda
kontorcü
lm beleşe olmas 140 kntr 900 k
recep:yuhh layn bu ne senin ...... kazık mı soktularda bole soliion fiyatı.sie go bb
recep giderken yeni kontör almış bir adamı görür ve cebinden gizlice alır ve kaçar 200 kntoru yükler 100 ep i laır demirciye gider demirciderki olm +9 basmam için snin 40 lv olman lazm
recep:yuuuuhh lan ben bole kuralların ta diyecekken ordan serhoş gerli ve şöle der
serhoş:içmişim serhoşum birdaha içmeyeceğim içipte kendimden geçmeeceğim söz veriyorum recep bana biraz para versene bir hap alıcam içkiyi bıraktırıyomuş
recep:sie go lan git anandan babandan iste layn uç git bas git allahalla
recep bu seferde kasılmaya gider.recebe biri derki al sana hile kulalırsın receb alır
recep bu hileyi kullanır
recep 7 lv den çabucak atlayıverir recep en sonunda 18 olur ve der ki artık 2.köye geçme zmnı geldi recep 2. köye geçer.
baarki orda bir sürü kız var direkmen ağzı sulanır tabi recep gider 2.köydeki demriciye ve derki layyn demirci bnm kilodumu +9 yapman için 100 ep lazım başka 40 lv olmak lazım başka bir b.. istion mu der
demirci:hıMmm..5 tanede beyaz yeminli kz getir olsun
recep abi sorun deil de 40 lv sorun işte
recep gider
5 tane kızıda çileden çıkardığı ip ile bağlar ve demirciye götütür demirci şimdik 40 lv ol da gel der.
recep kara kara düşünürken 45lv lik futboll yine yanından geçer
recep:layyn futbol topu dur bi der
futboll:futbol topu sana benzer ne var layn
recep:şimdi lv im yetio ks can mı layn der
futboll
k lan para varmı snde seni güzel bir yerde kasıyım
recep:var nerde kasacan
futboll:smack down diyarında,
recep
ara yetermi layn
futboll:yeter yeter gel diek der ve giderler
orda recep ivedik bakarken egg adlı smack down oyuncusu recepin ensesine vurur recep layyn ne oluyo ne yapıosun lan burqası dingonun ahırımı ne b.. varda vuruyon lan
egg:lan ezq niye gedin madem buraya lan dövüşmiceksen
recep:layyn bas git yhoksa çok fena olursun
egg:ne dion lan gel yap bakam fena der
recep çok kızmöıştır ve egg bir sağdan birde soldan vurması ile egg mefta olmuştur ve recep e egg dönüşüm küresi düşmüştür bu arada recep 17 lv olmuştur artık recep at alıcaktır
seyise gider
recep:seyis abi selam şurdan bana bi at versene abi
seyis
lm git madalyon getir senin olsun.
recep:abi madalyon nerden bulacam herekz bir şeyler istio yha yetti be
seyis:maymun zindanından bulabilirsin recep
recep
k abi
der ve gider
maymun zindanına gider orda bir maymun görür maymun buna saldırır recep hemen çıkartıp bir muz veriri al bakım saldırma ban der ve gider.
recep ilerde kırmızı bir şey gösrmüşdür hemen koşar ve ordana geçer recebin önüne 1 tane çinli kız gelir ve recep aboo yaptıktan sonra recep önünde bi maymun generali görür.derki genera kardeşş bana bi madalyon versen
general bni ks de al der bn asana dalmıcam öliyimde şehirde başlıcam ok hade yatır beni
recep zorlada olsa yatırmayı başarırı ve 3 adet madalyon 3 adette at şekeri düşmüştür.
recep seyise gider madalyonu verri seyis der şimdik gideceksin 10 dk içinde 50 tane kral akrep kesecen
recep:lan seyis olm bak başkalrına beleşten yaptıpını duydum ss ni aldım bak gönderirim ha
seyis:yhok abi yapma evde çocuklar bekliyo
recep
zmn beleşten ver şu atımı gidiym lan
seyis: seç beyen abi
recep bir tane midilli alır ve gider vadiye vadide kasılırken bir adam görür
recep
işşt layn olm vadide yatılırmı hiç burda çeşit çeşit yaratık var türlü türlü huyları var lan kalk
recep çok kızmışştır ve benim tabirimle cinseng toplayıcısına bir tekme atmıştır.
recep bu adamın cinseng lerini alır ve kaçar.
recep 3 ay sonra 39 olmuştur.
recepin ex'i tam olarak %99.98 dir
recep bir bo görür ve ona dalar ex'i %99.99 olmuştur recep tam goo pae kesmiştir ve ex gelirken recebi oyundan atmıştır.
recep hemen oyuna girer girmez 40 lv olduğunu görür ve kilodunu +9 basmaya gider demirci yaşlanmıştır sakalları vardır.
recep:layn demirci geldim al şu kilodumu +9 yap der
demirci:öhö öhö yakabilirim yanlız çok yaşlandım öhö öhö
recep olsun der ve kilodunu verir
demirci içeri girer ve gelir der ki kilodun +9 olmuştur recep alır kilodunu parlak ve ışık saçan bir şekilde giyer.
ama artık moda olan baksırlar vardır artık herkez baksır giymektedir.
recep ivedik ise +9 bir modası geçmiş kilot
:m08::m08::m08::m08::m08:
recep abi demircinin yanına gelir +8 olan kilodunu +9 a basmak ister.+8kilodunu alemi ortasında çıkarır ve demirciye verrir
recep:layyyn şu bnm kilodumu +9 yapıver bakam
demirci
lm beleşe olmaz bu işler şimdi sn bana 100 ep getir ben +9 a basayımderrecep:tmm ulen vr madem kilodumu der ve kilodunu alıp giyer.
recep seyirde giderken aniden bir tuvaleti gelmiştir ve hemen geçtiyi köprünün altına girer donunu indirip birden sıcacaken arka tarafına birden somalikorsanı diye birini oltasının çengeli takılır
recep:allah layynn nabıyon lan sn
somalikorsanı:ne dion lan bana layynn deme bak ezq der
recep:ne dion lan deyip +8 kilodunu çekerek ve envanterinden +0ketenpantolonunu giyerek sudan çıkar.
somalikorsanı:ne oldu lan ws mi sition ezq
recep:istiom layn
somalikorsanı
lm +15 olda gel daha 7 lv sin konuşuonrecep lan o zmn bi olıyım +15 gösterecem bn sana der ve gider
recep ivedik 100 ep i nerden bulacağını kara kara düşünürken bir aç yabani köpek recebin kıçını ısırır recep bağırarak ayakkabısı çıkarıp köpeye atar.so9nra ise köpek ölmüştür.köpeyin öldüğünü gören yanıdaki 2 aç yabani köpek ise recebin yanına gidip ona derler
köpek:hav hav hav hav hav hav havvvvvv
recep ne lan o hav hav da hav hav susun lna bi der +0 ayakkabısını çıkarıp köpeklere atar köpekler korkmuştur ve kaçarlar.
ölen köpekten ise 15 lv lik bir bambu kılıcı düşmüştür recep koşup alır.
recep ksılmak istemektedir.yandan geçen bir 1 45 lv lik adama der ki pişşt layn bir dursana der.
futboll dur adamın ismi
futboll:ne oldu neden seslendin
recep:layn beni ks armısın
futboll
lm ks ama işim çhok der ve gider.recep dolasırken önğne bir metin taşı düşer.5lvliktir tabikide
recep bu metine vurur vurur vurur metin en sonunda kırılır.
metini içinden cep telefonu düşer.ama sim kartı yoktur recep köye gider.
ordaki bir pazara sorar selamın aleyküm snde sim kartı varmı
adam:var hangisinden istion tirinti mi¿ mirinti mi¿
recep:aa tirinti mirinti bitti gitti yha aa ver lan sn ban ordan en kullanışlısını der ve alır.
recep bu telefona kontur arar
konturcu babaya gider der ki kontorcü baba yha bana 140 kontor versene 100 ep alcam kilodumu +9 a bascamda
kontorcü
lm beleşe olmas 140 kntr 900 krecep:yuhh layn bu ne senin ...... kazık mı soktularda bole soliion fiyatı.sie go bb
recep giderken yeni kontör almış bir adamı görür ve cebinden gizlice alır ve kaçar 200 kntoru yükler 100 ep i laır demirciye gider demirciderki olm +9 basmam için snin 40 lv olman lazm
recep:yuuuuhh lan ben bole kuralların ta diyecekken ordan serhoş gerli ve şöle der
serhoş:içmişim serhoşum birdaha içmeyeceğim içipte kendimden geçmeeceğim söz veriyorum recep bana biraz para versene bir hap alıcam içkiyi bıraktırıyomuş
recep:sie go lan git anandan babandan iste layn uç git bas git allahalla
recep bu seferde kasılmaya gider.recebe biri derki al sana hile kulalırsın receb alır
recep bu hileyi kullanır
recep 7 lv den çabucak atlayıverir recep en sonunda 18 olur ve der ki artık 2.köye geçme zmnı geldi recep 2. köye geçer.
baarki orda bir sürü kız var direkmen ağzı sulanır tabi recep gider 2.köydeki demriciye ve derki layyn demirci bnm kilodumu +9 yapman için 100 ep lazım başka 40 lv olmak lazım başka bir b.. istion mu der
demirci:hıMmm..5 tanede beyaz yeminli kz getir olsun
recep abi sorun deil de 40 lv sorun işte
recep gider
5 tane kızıda çileden çıkardığı ip ile bağlar ve demirciye götütür demirci şimdik 40 lv ol da gel der.
recep kara kara düşünürken 45lv lik futboll yine yanından geçer
recep:layyn futbol topu dur bi der
futboll:futbol topu sana benzer ne var layn
recep:şimdi lv im yetio ks can mı layn der
futboll
k lan para varmı snde seni güzel bir yerde kasıyımrecep:var nerde kasacan
futboll:smack down diyarında,
recep
ara yetermi laynfutboll:yeter yeter gel diek der ve giderler
orda recep ivedik bakarken egg adlı smack down oyuncusu recepin ensesine vurur recep layyn ne oluyo ne yapıosun lan burqası dingonun ahırımı ne b.. varda vuruyon lan
egg:lan ezq niye gedin madem buraya lan dövüşmiceksen
recep:layyn bas git yhoksa çok fena olursun
egg:ne dion lan gel yap bakam fena der
recep çok kızmöıştır ve egg bir sağdan birde soldan vurması ile egg mefta olmuştur ve recep e egg dönüşüm küresi düşmüştür bu arada recep 17 lv olmuştur artık recep at alıcaktır
seyise gider
recep:seyis abi selam şurdan bana bi at versene abi
seyis
lm git madalyon getir senin olsun.recep:abi madalyon nerden bulacam herekz bir şeyler istio yha yetti be
seyis:maymun zindanından bulabilirsin recep
recep
k abider ve gider
maymun zindanına gider orda bir maymun görür maymun buna saldırır recep hemen çıkartıp bir muz veriri al bakım saldırma ban der ve gider.
recep ilerde kırmızı bir şey gösrmüşdür hemen koşar ve ordana geçer recebin önüne 1 tane çinli kız gelir ve recep aboo yaptıktan sonra recep önünde bi maymun generali görür.derki genera kardeşş bana bi madalyon versen
general bni ks de al der bn asana dalmıcam öliyimde şehirde başlıcam ok hade yatır beni
recep zorlada olsa yatırmayı başarırı ve 3 adet madalyon 3 adette at şekeri düşmüştür.
recep seyise gider madalyonu verri seyis der şimdik gideceksin 10 dk içinde 50 tane kral akrep kesecen
recep:lan seyis olm bak başkalrına beleşten yaptıpını duydum ss ni aldım bak gönderirim ha
seyis:yhok abi yapma evde çocuklar bekliyo
recep
zmn beleşten ver şu atımı gidiym lanseyis: seç beyen abi
recep bir tane midilli alır ve gider vadiye vadide kasılırken bir adam görür
recep
işşt layn olm vadide yatılırmı hiç burda çeşit çeşit yaratık var türlü türlü huyları var lan kalk recep çok kızmışştır ve benim tabirimle cinseng toplayıcısına bir tekme atmıştır.
recep bu adamın cinseng lerini alır ve kaçar.
recep 3 ay sonra 39 olmuştur.
recepin ex'i tam olarak %99.98 dir
recep bir bo görür ve ona dalar ex'i %99.99 olmuştur recep tam goo pae kesmiştir ve ex gelirken recebi oyundan atmıştır.
recep hemen oyuna girer girmez 40 lv olduğunu görür ve kilodunu +9 basmaya gider demirci yaşlanmıştır sakalları vardır.
recep:layn demirci geldim al şu kilodumu +9 yap der
demirci:öhö öhö yakabilirim yanlız çok yaşlandım öhö öhö
recep olsun der ve kilodunu verir
demirci içeri girer ve gelir der ki kilodun +9 olmuştur recep alır kilodunu parlak ve ışık saçan bir şekilde giyer.
ama artık moda olan baksırlar vardır artık herkez baksır giymektedir.
recep ivedik ise +9 bir modası geçmiş kilot
:m08::m08::m08::m08::m08:
arkadaşlar devamı gelecektir çalışıyorum eyer bir arkadaş resimli yapmama yardım ederse eklesin yedek msn nem
fatih_haci_123@hotmial.com
lütfen resimli olursa daha güzel olur eyer 2,3 kişi olursak daha güzle bir çalışma olur
fatih_haci_123@hotmial.com
lütfen resimli olursa daha güzel olur eyer 2,3 kişi olursak daha güzle bir çalışma olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)