D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Herkesin Annesi Sami

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu oyunnda yeniyim daha 5 aydır oynuyorum cz de 63 görevini yapmaya çalışıyorum parti bulamadığım için tekbaşıma dolaşıyorum. O esnada Z ye basınca birrini secti oyun ve R ye basarak üzerine gittim kim olduğunu yada ne yapıldığını bilmiyorum bile derken bana kalmadan arkamdanda biri gelip orc olan arkadaşı kesti sorasında orada bulunan ve orc la vs yaptığını söyleyen Nickini vermeyeceğim çünkü sonrasında özür diledi ama muhtemelen 80 lvl olan bir şahıs "50 np için dalın *****zı........" ve daha başka anneye hakaret içeren çeşitli küfürler etti. Bakın arkadaşlar 30 yaşındayım Avukatım evliyim 5 yaşında bir kızım var benim annem vefat etti ben diyorumki benim yetiştiğim çevrede evli adama a.g. dersen bu o adamın namusuna yani karısına edilmiş sayılır cinayet sebebidir hele anaya küfürü demiyorum bile. şimdi soruyorum,
bir oyun için nasıl bir insan olmak lazımki birinin annesine küfür edebilesin?
peki birinin annesine küfür ettin oda seninkine etti annenin yüzüne nasıl bakacaksın?
biz yani bu gençlik bu kadarmı battı bu kadarmı acizleşti?
oyunu oyun olmaktan çıkarmış resmen bir ego tatminine çevirmiş bazıları ve bu insanların en kutsal saybası gereken değerlerin bile önüne geçmiş, ayıptır demeyeceğim çünkü bu oyunu oynayanları yüzdeye vursak heralde % 90 ı ayıp namus onur aile haysiyet kavramlarını item sanır.
Sadece Yüce ALLAH tan bu adar aciz leşmis nefislere akıl nasib etmesini diliyorum.
ve son olarak "lan ben senin yüzünede söverim" diyecek kadar kendini cesur sanan arkadaşlara bizim oraların meşhur bir şarkısı vardır "bizim orda insanın kuş kadar değeri yok" anlayan anlamıştır.

Bu oyunu oynayanların tamamına yakını 10-12 yaş arası velet oldugu için oluyor.Senin benim gibi +30 larda katlanıyoz işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri