- Konular
- 51
- Online süresi
- 5h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle yukarıdaki adresten kayıt olarak bigboy full mp1 3 flash ve 2 ay vip üyeliğini alıyoruz...
Siteye girdiğinizde ortada yuvarlak olan kısıma tıklayarak üye olun bu 2 vip ile uri ile alınan ekipmanlarda indirim kazanacaksınız şimdi sıra geldi bot'a
Bu konuyu açmamın nedeni herkes bot kullanıyor siz neden kullanmayacaksınız?
Rapid ile indir:
Tıkla indir:
Botun içinde nasıl kullanacağınız hakkında bilgi var daha doğrusu rar içinde ona göre yaparsınız BENİ OKU yazıyor

Gelelim girişten öncesine arkadaşlar sizden Id ve SId isteyecek.
Id kolay oyuna girdiğinizde üstte seviye uridyum kredi vb. bilgilerin yazdığı yerin başında ÜyeId var onu kopyalıyoruz ama yapıştırmanıza gerek yok direk sağdaki yere basıyoruz.
Gelelim SId bölümüne herkesin takıldığı yer ama öğrenince çok kolay dersler gibi :m08:
SId için Darkorbit'e giriş yaptığızda charınızdayken hangar vb. bir bölümde yani sitesinde herhangi boş bir yere sağ tıklıyoruz ve alttan ikinci olan Sayfa kaynağını göster'e tıklıyoruz açılan yerde Ctrl+f yapıyoruz ve "sid" yazıyoruz karşımıza yeşil olarak bir sid yazısı çıkacak = den sonra " içindeki şifre kod artık ne derseniz onuda kopyalıyoruz ve sağdaki yere basıyoruz kendi yapıştırıyor siz sağ tıklayıp yapıştırmaya uğraşmayın olmaz (-_-)
Bir aşağıya geçtiğimizde ise oynadığımız sunucuyu(serverı) seçiyoruz eğer oynadığınız server o listede yoksa bi üstündeki Tüm Sunucu yazısına tıklayın hepsi açılacak.
Gelelim son yere burasıda işin en basit bölümü bulunduğumuz haritayı seçeceğiz olduki bulamadınız DarkOrbit'in sitesinde ana sayfada üye bilgileri bölümünden Şirket ve konumu bölümünden bulabilirsiniz

Burdan sonra başla diyoruz ve sol yukardaki Play işaretine tıklıyoruz kendi kendine bütün madenleri en hızlı şekilde silip süpürmeye beleş Enerji, Jackpot, Uridium ve Kredi kasmamızı sağlıyor siz onu açık bırakın o sizi kassın bu arada bunları oyunu açmadan uygulamayın yoksa olmaz herşeyden önce oyunu açacaksınız biliyorum biraz saçma oldu ilk başta yapmanız gereken şeyi sona ekledik ama olsun çabalarınız pek fazla boşa gitmez tekrar yaparsanız ufaktan ezberlersiniz bir daha uğraşmanızda gerekmez :l03:
O sizin paranızı kasarken sizde bu arada Face Turkmmo yada oynadığınız başka bir oyuna girebilir ona bakabilirsiniz yada istediğiniz birşey bilgisayarı açık bırakıp dışarı çıkabilir yada TV izleyebilirsiniz geminizi Goliath yapıncada oyunun keyfini sürmeye başlayabilirsiniz

Önemli Not: YORUM BIRAKMAYANA YAZIKLAR OLSUN ! BİR TEŞEKKÜR ETMEYENE YAZIKLAR OLSUN ! VERDİĞİM EMEKLERE YAZIKLAR OLSUN ! . . :m08::m08:
- Konular
- 56
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
başlangıç paketini paylaştım http://www.turkmmo.com/darkorbit/503674-uzretsiz-baslangic-paketi.html
konu kilit plsssss
konu kilit plsssss
- Konular
- 51
- Online süresi
- 5h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Neyi kilitliyorsun dostum asıl mesele hile premiumlu hesabı yanında söyledim belki senin konunu görmeyipte benimkini gören birine faydalı olacak ne biliyorsun sadece seninkinin aynını koysaydım lafım olmazdı ama botu paylaştım hiçbirşeyi kilitletmeye hakkın yok !
- Konular
- 51
- Online süresi
- 5h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Hadi ama +250 görüntülenme var yorum bırakan yok bune ya 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)