romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vds Alacaklar Bakınız.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [TL]Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 858
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[TL]Emre

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
118
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bende VDS Server satın alacağım ve inceledim Gamebilisim ve trksoft başı çeken 2 li bunlar ancaaaak game bilisim hakkında iyi seyler soylenmedigini herkez biliyor sağolsun trksoft ta direk yardım ettiler ilgilendiler fln bi denemek için destek@gamebilisim.com ekledim kac gun oldu 1 kez bile msn açmadı :mad: tavsiyem trksoft
www.trksoft.net

bencede server kurup gitmekle olmaz bu iş bende öyle duydum turksoft un ne gibi avantajları var ki?

Kimseyi karalamak gibi olmasın ama trksoft canlı desteğinde 2-3 defa konuşabilmek için mücadele ettim 10-15 dk civarı bekledim her birinde yok hiç kimse bağlanmadı. Sabahın 5 inde falanda denemedim yani..

Kendim satıyorum diye demiyorum ama bizim (SadecePVP - konumuz için tıkla) desteğimiz bir çok satıcıdan daha iyi zaten tek kişilik bir "firma" da değil :)

Tabi tercih sizin belki satış sonrası desteği iyidir, belki bi sorunları vardır da bana denk gelmiştir... Ama şunu söyleyeim satışlarda trksoft un pek sattığını görmedim game bilişim satıyor gerçekten çok olumsuz yorumlar geliyor küfür ve hakaret içerikli konular açılıyor ama hala herkes alıyor hakkaten bende çözemedim :)

TRKSOFT'Un Kendi serverlarından birinde Shorty isminde birileri vardı trksoft'a mail olarak bildiriğimde bana dönüş yapılmadı bunu yapan kim bilir daha neler yapar tavsiye etmiyorum TRKSOFTu

TRKSOFT'Un Kendi serverlarından birinde Shorty isminde birileri vardı trksoft'a mail olarak bildiriğimde bana dönüş yapılmadı bunu yapan kim bilir daha neler yapar tavsiye etmiyorum TRKSOFTu

haaa bu arada temmuz ayından beri ekli olan msnleri @pvpmetin2.com lu bi şeydi açıldı sonunda bi pvp nin reklamını yapıyolardı profesyonel çalışmadıklarını da gösteriyor bu da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri