shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Moderatorler Baksın-Hackler Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grenheyse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grenheyse

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neden Hackler Çiktimi 1-2 Saate kalmadan Edit'liyorsunuz Amacınız ne ? her girdigim konu Trojan Diyorsonuz.Bir Kez Hack Programı Dedinmi Hack Dedinmi o Kesinlikle Virüslüdür.Virüssüz Hack Bulamassanız Msn Hack Bilene O Yuzden Artık Şu LinkLeri KaLdırmayın :@

EveT Kardeşim sana KAtılıyorum Bıraqında Trojen KEyloggerLe Biz Uqrasalım BunLarı İndiren KişiLer Onuda Göze ALsın

katılıyorum ByMesMes Her zaman haklı ama cebberos u nasıl deneme moderator yaptılar anlamadım hasrett bile ondan %100 kat daha iyidir cabbar seni istemiyoruZ!

bende katılıyorum hemen Edit yapıyor bırkında biz bulaşalım virüslere biz halledelim sizer noluyo yeterki editylemeyen linkleri (D.Moderatör'ü istemiyoruz! ByMesMes kalsın o bize yeterli! Başkasına gerek yok bu saçmalık hem carberos cok akılsızca hareketler ve olaylar çıkartıyor

arkdaslar moderatorun amacı kendıne pay cıkarmak ılk oalarak hackı attı bakalım ne olcak ne gorcez sımdı bu hackın paralısını yaptılar ısteyen alsınalr dıeye sorna ucretsız hackı kaldırdılar
artık yenı hack cıkcak dıye bızı oyalıcaklar ama cook zor cıkar arada bazı arkdaslar onların yapmadıgını yapıyor ve paylasıyor ama 2 saat ıcınde lınkı kaldırtıyorlar amacları kendılerı kazanmak win7 hackı paylasmıstı suan maderotorlukten atıldı cunku paylastı

benden demsı sız cok bekelrsımnızı bu hackı 1 ınsan g*tune oturcak yer bulmadan bi halt yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri