- Konular
- 695
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyun ıcınde karsınıza cıkan Auto Hack ekranı, oyuncuların Bot, Hack vb programları kullanarak lvl kasmalarını engellemek amacı ıle yapılmıs olan bır uygulamadır.Amac; bu tur programları kullanarak pc basında olmayan oyuncuları engellemektır..
Program Nasıl Calısıyor; Cok hızlı exp artıslarında bu uyarı ıle karsılasıyorsunuz..Sızden ıstenen rakamları yazmadıgınız takdırde sıstem pc basında olmadıgınızı algılıyor ve otomatık olarak oyundakı karakterınızı zındana atıyor..Bu zındandan orada bulunan NPC aracılıgı ıle cıkabılıyorsunuz..
Iyı Forumlar...
Yanisi Tüm Botlar olduğu gibi çöpe...
Program Nasıl Calısıyor; Cok hızlı exp artıslarında bu uyarı ıle karsılasıyorsunuz..Sızden ıstenen rakamları yazmadıgınız takdırde sıstem pc basında olmadıgınızı algılıyor ve otomatık olarak oyundakı karakterınızı zındana atıyor..Bu zındandan orada bulunan NPC aracılıgı ıle cıkabılıyorsunuz..
Iyı Forumlar...
Yanisi Tüm Botlar olduğu gibi çöpe...
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyunu indirdim,senin botunu kullanıyorum ancak hiçbir uyarı ile karşılaşmadım.Uyarı almamaya devam edersem kullanabilirmiyim???
- Konular
- 695
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
bot çalışmıyo ki artıkPcManYaGı;129202' Alıntı:oyunu indirdim,senin botunu kullanıyorum ancak hiçbir uyarı ile karşılaşmadım.Uyarı almamaya devam edersem kullanabilirmiyim???
- Konular
- 0
- Online süresi
- 19s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
PcManYaGı;129202' Alıntı:oyunu indirdim,senin botunu kullanıyorum ancak hiçbir uyarı ile karşılaşmadım.Uyarı almamaya devam edersem kullanabilirmiyim???
karahanda ole bişey yok bole dosylar kullanarak sizin emeginizi çalmaya çalışsanlara inan mayın sadce karahanda hile olarak çalısan tek sey lwl l kasamak için özel hazırlamıs oyun pedalı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)