- Konular
- 67
- Online süresi
- 3m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çapraz Ateş Askerler Dikkat!
Hoşgeldin M4A1 Hafta için! bizim favori silahı kutlamak ise hafta boyunca biz etkinlikler, promosyonlar ve satış tutarak olacak! biz olay ya da promosyon hakkında daha ayrıntılı girecek Her gün bu kadar site ve ayrıntılar için bu forumları geri kontrol etmeyi unutmayın!
Aşağıda ilk hafta ayrıntıları ve tüm hafta oluyor bazı şeyler vardır!
GM sizin Golden M4A1 Show ve 5000 bonus GP alırsınız!
Bir altın M4A1 varsa ve onlar 5000 GP kazanma şansına sahip olabilirsiniz oyun sizi spot Bizim GMs ve her zaman oyun oynuyor! GM görürseniz onlar size puan için kurtarmak için kullanabileceğiniz bir kod fısıldar oyunda sensin. Böylece avlamak gitmek için emin olun bu GM'in ekstra senin için!
M4A1-Crystal for Exchange ve 10.000 bonus GP alırsınız!
uzun 27 Eylül 12:01 başlayarak tüm hafta - 23:59 Pazar 3 Ekim eğer 10.000 bonus GP alacaksınız Black Market bir M4A1-Kristal için döviz! * Not * GP ertesi gün teslim edilecektir.
Pazartesi
Bugün 12:00 EST bir ekran görüntüsü ve video yarışma başlangıcı ile M4A1 hafta başlıyor demektir! Gönderimler ve Cuma gününe kadar kabul edilecek kazananlar aşağıdaki Pazartesi günü açıklanacak.
Salı
her zaman ama M4A1-İlan isteseydim bunu denemek cesaret kadar yoklama couldn't, ardından Salı kenarına sen itin olabilir. Yeni bir M4A1 olacak Ambalaj ve yayımlanan bu bir önce hiç buyable kalemi gibi M4A1-İlan içerecektir. Böylece ZP hazır olsun, bu paket kaçırmak istemezsiniz.
Çarşamba
Topluluk gün ve daha fazlası!
Perşembe
Oyun halinde sandıkları kazanmak için!
Cuma - Pazar
tüfek tutan In-Game olay öldürür! Biz M4A1 kutlamak, ama biz Tüfekler kullanmayı seven herkes için bu hafta kapanış olacak!
Hoşgeldin M4A1 Hafta için! bizim favori silahı kutlamak ise hafta boyunca biz etkinlikler, promosyonlar ve satış tutarak olacak! biz olay ya da promosyon hakkında daha ayrıntılı girecek Her gün bu kadar site ve ayrıntılar için bu forumları geri kontrol etmeyi unutmayın!
Aşağıda ilk hafta ayrıntıları ve tüm hafta oluyor bazı şeyler vardır!
GM sizin Golden M4A1 Show ve 5000 bonus GP alırsınız!
Bir altın M4A1 varsa ve onlar 5000 GP kazanma şansına sahip olabilirsiniz oyun sizi spot Bizim GMs ve her zaman oyun oynuyor! GM görürseniz onlar size puan için kurtarmak için kullanabileceğiniz bir kod fısıldar oyunda sensin. Böylece avlamak gitmek için emin olun bu GM'in ekstra senin için!
M4A1-Crystal for Exchange ve 10.000 bonus GP alırsınız!
uzun 27 Eylül 12:01 başlayarak tüm hafta - 23:59 Pazar 3 Ekim eğer 10.000 bonus GP alacaksınız Black Market bir M4A1-Kristal için döviz! * Not * GP ertesi gün teslim edilecektir.
Pazartesi
Bugün 12:00 EST bir ekran görüntüsü ve video yarışma başlangıcı ile M4A1 hafta başlıyor demektir! Gönderimler ve Cuma gününe kadar kabul edilecek kazananlar aşağıdaki Pazartesi günü açıklanacak.
Salı
her zaman ama M4A1-İlan isteseydim bunu denemek cesaret kadar yoklama couldn't, ardından Salı kenarına sen itin olabilir. Yeni bir M4A1 olacak Ambalaj ve yayımlanan bu bir önce hiç buyable kalemi gibi M4A1-İlan içerecektir. Böylece ZP hazır olsun, bu paket kaçırmak istemezsiniz.
Çarşamba
Topluluk gün ve daha fazlası!
Perşembe
Oyun halinde sandıkları kazanmak için!
Cuma - Pazar
tüfek tutan In-Game olay öldürür! Biz M4A1 kutlamak, ama biz Tüfekler kullanmayı seven herkes için bu hafta kapanış olacak!
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olm şunları çevirme Translate 'den
İngilizce okusam daha iyi anlardım
İngilizce okusam daha iyi anlardım- Katılım
- 4 Ara 2009
- Konular
- 67
- Online süresi
- 3m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
duzeltim az olmusmu

Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yok yha daha değil
Ya da ben anLamadım. redworld çevirmemiş mi daha :S
Ya da ben anLamadım. redworld çevirmemiş mi daha :S- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)