Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hile deil sadece bi hızlandırma taktiği pvpde işinize yarar
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi pvpde yakın yere mis yollayınca hemen dönüyor ve 5 dkk kadar bir süre uğraşıyorsunuz bunun yerine misliğiceğiniz köye basın saldır komutuna 4 kez orta tuşla basım farenin sonra çıkan yerlerde asker yazn ve mis koyun tüm sekmelede aynnda hızlıca saln misleri alıntı yapıp sona adımı yazmayana haram olsun
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi pvpde yakın yere mis yollayınca hemen dönüyor ve 5 dkk kadar bir süre uğraşıyorsunuz bunun yerine misliğiceğiniz köye basın saldır komutuna 4 kez orta tuşla basım farenin sonra çıkan yerlerde asker yazn ve mis koyun tüm sekmelede aynnda hızlıca saln misleri alıntı yapıp sona adımı yazmayana haram olsun
klanlarda hile yoktur ama bot vardır. w w w. k l a n l a rh i l e. t r. g g (boşlukları silin)birisi açmış cidden işe yarıyor. ben denedim şu an 1000 den fazla askerim toplam. deneyin bir birisiniz ama bilmiyom işte. botla yapıyomuş
Son düzenleme:
Arkadaşlar bunca yıllık klanlar oyuncusuyum ben hiç hileye rastlamadım birisi link falan koyrsa trojen falandır inanmayın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)