Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben hamachi oynuyorum.Ve rastgele giriyorum neyse.İşte char kuruyorum şaman sura savaşçı fark etmes ve yaparsam yapayım hep tek atıyorlar oysaki hepimizin leveli aynı hepimizde +9 itemler var hatta bende kraliyet adamda çelik var yine tek yiyorum.Neyse ben şaman istiyorum.Napim skilleri ne alim nasıl efsun basim napim bana acil geniş bir bilgi verirseniz çok sevinirim artık tek yatmak değil yatırmak istiyorum ne olur yardım edin.x/
kardeş sen şimdi şamanı bırak bir savaşçı yada sura yada ninja aç ama benim tavsiyem sura yani senin sorununa çözüm suradır itemlerine zeka bas mesala kalkanına yarı insan güç anti sersemlik ve zeka bas zırhına kılıç çift el savunması bas silahına zeka kritik yarı insan delici bas ayakakbına kılıç çiftel savunması bas kolyenede aynı kılıç çiftel ama kolyen zeka veren inci kolye olsun sonra 54 lwllik küpenede aynı bileziğine hp yarı insan büyü savunması bas bunları yaparsan bir savaşçıyla ws atdığında sana skille 5k zor vurur editli deilse tabi küçük bir not kılıç çift el bas dediklerim yani kılıç çiftel olması şart deil bıçakda olabili
[––––•(-•[TL]BaRoN•-)•––––-]
Arkadaşlar Serverimiz Yeni Açılmıştır!
Ram=4 Gb dir yani lag yoktur!
At NPC P NPC vardır Lonca Kurulabilir Yeni Binek Eklenmiştir!
Ox Evenleri Vardır!
Droplar %1000 Dir
120 lwl silahlar Gm tarafından Verilir VE kazanılarak Ox evenlerinde verilir
Gmler Sürekli açıkdır [TL]BaRoN ve [TL]Emredir.!(Bundan başla Gm yim diyenlere kanmayınız
NPC'ler Editlidir
Serverimiz % 95 Türkçedir[%100 yapmak için çalışıyorum ]
Ben bilgileri verem
MC:5.74.46.209
Site:http://5.74.46.209 dir
Hamachi Ağlarımız
KaTL!aMMt2-2
KaTL!aMMt2-3
KaTL!aMMt2-4
KaTL!aMMt2-5
KaTL!aMMt2-6
KaTL!aMMt2-7
KaTL!aMMt2-8
KaTL!aMMt2-9
KaTL!aMMt2-10
KaTL!aMMt2-.. diye devam etmektedir (Sizin Gelmenize Bağlı)
Şifreler 123 'dür Serverimize Bekleriz İyi Oyunlar