- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ben ardream "flame" mage im..ve charımı düzenleme aşamasındayım..elimde olan itemler şunlar :
Crimson +7 Set
Crimson +7 DD Helmet
W.O.E +6
ve quest takıları..
şimdi takıları düzecek "kısıtlı" para geçti elime ilk öncelikle küpelerden başlamak istiyorum ve aklımda mage earring war
sizce faydası olur mu yani almaya değer mi mage earing yada başka bir küpe war mı güzel? birde belt için anti defans belt mi düşünmeliyim yoksa fire belt mi?Son olarakta Ring ler flame ring mi olmalı yoksa rol veya rom mu?
bunların cevaplarını verebilecek arkadaşlar warsa sewinirim yanlış bişey yapmak istemiorum
Crimson +7 Set
Crimson +7 DD Helmet
W.O.E +6
ve quest takıları..
şimdi takıları düzecek "kısıtlı" para geçti elime ilk öncelikle küpelerden başlamak istiyorum ve aklımda mage earring war
sizce faydası olur mu yani almaya değer mi mage earing yada başka bir küpe war mı güzel? birde belt için anti defans belt mi düşünmeliyim yoksa fire belt mi?Son olarakta Ring ler flame ring mi olmalı yoksa rol veya rom mu?
bunların cevaplarını verebilecek arkadaşlar warsa sewinirim yanlış bişey yapmak istemiorum