Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bende site sahibiyim ama bir adminin yada birmodun kendi uyesini tehtit etme hakkı yoktur orda ben madur dum ve sinirliydim insan gibi yardim edecegine veya irtibat kuracagina konularimin kitlenmesi vee tekrarlanirsa uyarilmayacagim tehtiti almam bu bana karsi aşigilanmam anlamindadir
burdakı modların gorevi nedir yardim etmek ben oyunda aşagilanmisim kufur edilmis bana türk bayragima sovulmus 7 cedime sovulmus arkadas baan diyorki 20 mj yap gel tamam saygi duyarim bir kural var bari pm at irtibat kur yap gorevini
yazdikalrimida siliyor kimse gormesin diye bir yazi forumdan nedeen silinir ya hakaret yapmisimdir yada kufur etmisim dir ne yazmisim ben sizi kınıyorum dedim yardimci olmadiginiz icin siz daha cok tahrik eidyorsunuz
demin bir daha uyarilmican dedin yap gorevini
oyundakı carimida banlaa burdakı uyeligimide banlaa bu beni yuceltir ama senide dusurur burdakı gorevini yap ve beni tehtit de etme mmorg olmaz saa baska oyuna girerim ben bir sey kaybet mem
benb bu siteyi bu oyunu iyi oyun diye geldim
veee
sitemde bu oyunu paylasdim uyelerimi buraya yonlen dir dim ama goruyorum ki hic hos goru yok bir modun gorevi nedir acaba
yada bir adminin gorevi nedir acaba beni tehtit eden arkadas bunu biliyormu
moderator dediginiz banlama vee konu girmek icin burda deyildir
uyelere yardimci olacak sorunlari cozecek konulari takıp edecek
tehtit etme hakını kımse vermiyor
o bana soven haklıymıs
benim gm kankam var dedi baan bir sey olmaz dedi
GM lerin kanlarina oyunculara sovme hakını demekkı GM ler veriyor
lütfen anlayişli vee işimizi dogru yapalim sunu unutmaylim kı her yukselisin iniside var yani bugun uyelerimiz bol herkesi banla hic tenezzul etme gibi dusunerek yarin ne olacagi belli olmaz tek uyeye muhtac hale gelirsin
saygilar sunarim......kaptan serkan tasarim..ve wep uzmanı
burdakı modların gorevi nedir yardim etmek ben oyunda aşagilanmisim kufur edilmis bana türk bayragima sovulmus 7 cedime sovulmus arkadas baan diyorki 20 mj yap gel tamam saygi duyarim bir kural var bari pm at irtibat kur yap gorevini
yazdikalrimida siliyor kimse gormesin diye bir yazi forumdan nedeen silinir ya hakaret yapmisimdir yada kufur etmisim dir ne yazmisim ben sizi kınıyorum dedim yardimci olmadiginiz icin siz daha cok tahrik eidyorsunuz
demin bir daha uyarilmican dedin yap gorevini
oyundakı carimida banlaa burdakı uyeligimide banlaa bu beni yuceltir ama senide dusurur burdakı gorevini yap ve beni tehtit de etme mmorg olmaz saa baska oyuna girerim ben bir sey kaybet mem
benb bu siteyi bu oyunu iyi oyun diye geldim
veee
sitemde bu oyunu paylasdim uyelerimi buraya yonlen dir dim ama goruyorum ki hic hos goru yok bir modun gorevi nedir acaba
yada bir adminin gorevi nedir acaba beni tehtit eden arkadas bunu biliyormu
moderator dediginiz banlama vee konu girmek icin burda deyildir
uyelere yardimci olacak sorunlari cozecek konulari takıp edecek
tehtit etme hakını kımse vermiyor
o bana soven haklıymıs
benim gm kankam var dedi baan bir sey olmaz dedi
GM lerin kanlarina oyunculara sovme hakını demekkı GM ler veriyor
lütfen anlayişli vee işimizi dogru yapalim sunu unutmaylim kı her yukselisin iniside var yani bugun uyelerimiz bol herkesi banla hic tenezzul etme gibi dusunerek yarin ne olacagi belli olmaz tek uyeye muhtac hale gelirsin
saygilar sunarim......kaptan serkan tasarim..ve wep uzmanı
Son düzenleme:
ya bak kardeşim bu forumun kuralları var sen 20 mesaj yapmadan link koyamassn link mink olmayıncada boş konuya giriyor bende kilitlemek zorundayım. kimse kimse yi tutmuyor gm arkadaşım var diye sen 20 mesaj yap ss yi koy biz ilgileniriz anında.
sen gelmiş deminki konunda bize diyorsun lanet olsun böyle foruma hepsi cocuk velet bilmem ne ana avrat sövmediğin kaldı bi?
20 mesajın yokmu kardeşim yapamıyormusun
bu siteye gir ticket at biz ilgileniriz
sen gelmiş deminki konunda bize diyorsun lanet olsun böyle foruma hepsi cocuk velet bilmem ne ana avrat sövmediğin kaldı bi?
20 mesajın yokmu kardeşim yapamıyormusun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu siteye gir ticket at biz ilgileniriz
konuya kılıt vura bılır sın kardes zaten o konuyu kendi yontemimle hal ettim
cunku burdan destek alamayinca o insana kendi dilinde cevap verilmisdir ha dogrumuydu bu deyildi ama yapacak bir seyde yokdu
kurallara saygi duyarim
dedim ya sinirliydim eger bir hatam olduysa özür dilerim
cunku burdan destek alamayinca o insana kendi dilinde cevap verilmisdir ha dogrumuydu bu deyildi ama yapacak bir seyde yokdu
kurallara saygi duyarim
dedim ya sinirliydim eger bir hatam olduysa özür dilerim
biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz 20 mesaj olmadan ss koyamıyorsun o yüzden 20 mesaj yap diyorum oda olmadı ticket at en iyi ordan ilgilenelim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)