- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanka Bende Oyunu Bıraktım Arada Foruma Bakıom Ama Sana Demiştim Editleri Alma Diye Neyse Benimde Konuları Kitliyorlar
Bi Adama Ezme Dedim 3 Gün Ban Yedim Adam Bana Küfür Edio Ss Aldım Forum Attım 1 Hafta Oldu Adam Hiç Ban Almamış Artık Bıraktım Yüksek İhtimalle Bir Arkadaşa Vercem Hayatta Başarılar Dilerim Kanka
Kafaya Takma

Ben Bu İşe Dil Çıkarırım

Bi Adama Ezme Dedim 3 Gün Ban Yedim Adam Bana Küfür Edio Ss Aldım Forum Attım 1 Hafta Oldu Adam Hiç Ban Almamış Artık Bıraktım Yüksek İhtimalle Bir Arkadaşa Vercem Hayatta Başarılar Dilerim Kanka
Kafaya Takma

Ben Bu İşe Dil Çıkarırım

- Konular
- 280
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kanka Bende Oyunu Bıraktım Arada Foruma Bakıom Ama Sana Demiştim Editleri Alma Diye Neyse Benimde Konuları KitliyorlarBi Adama Ezme Dedim 3 Gün Ban Yedim Adam Bana Küfür Edio Ss Aldım Forum Attım 1 Hafta Oldu Adam Hiç Ban Almamış Artık Bıraktım Yüksek İhtimalle Bir Arkadaşa Vercem Hayatta Başarılar Dilerim Kanka
Kafaya Takma
![]()
Ben Bu İşe Dil Çıkarırım
![]()
Knk doru diyosun bende cok sayıda hile ss si küfür ss si koydudum hiç birinin banlandıgını görmedm mesela venüsten ayna hala banlanmadı 1 ay geçti neyse artık umrumda değil sanada hayatta basarılar bende forumda takılıcam bir süre daha bende bu ise dil çıkarırım kanka

- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ReaL'da Başarılar.. Zaten Okullar Açılıyor Bende Olduğum Bölgeden Uzak Bi Okulda Kalıyorum.. Sabah Okula Gidicem Anca Hafta Sonları Girebilirim Oyuna.. Şunu Bilki Edindiğim Arkadaşlıklar İçerisinde En İyilerden Biriydin
Hayatta Mutlu Olman Dileğiyle..
Hayatta Mutlu Olman Dileğiyle..
- Konular
- 94
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diyen Adamida Gordum...Galiba Oyunda Cok Editli Olmasın Diye Bıraktırmaya Mı Calısıyorlar...

- Konular
- 280
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ReaL'da Başarılar.. Zaten Okullar Açılıyor Bende Olduğum Bölgeden Uzak Bi Okulda Kalıyorum.. Sabah Okula Gidicem Anca Hafta Sonları Girebilirim Oyuna.. Şunu Bilki Edindiğim Arkadaşlıklar İçerisinde En İyilerden BiriydinHayatta Mutlu Olman Dileğiyle..
![]()
eyw kardesm forumda takılırım bu aralar

now den adam bnce cok haklı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)