mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Vps satiŞi bakmadan gecme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asddsa15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2sunucu.com bayisi nasıl olabilirim ?

1-) Metin2sunucu.com bayisi olabilmek için bir kez geri ödenmeksizin 50 tl ücreti banka hesaplarımızdan birine yatırabilirsiniz.

2-) Bayimiz olduktan sonra her yeni müşteri için 1 gb yada 2 gb server alabilirsiniz.

3-) Kendi siteniz üzerinden satış yapabilir. Ücretsiz olarak firmanızı tanıtım amaçlı alt alan adı (mt2serveradi.firmadi.com) şeklinde
alan adı verebilir ve satış yapabilirsiniz.

4-) Metin2 Vds Sunucu size kurulu olarak teslim edilecek bayimiz olduktan sonra müşterilerinize destek için vds root şifre değiştirme
sql şifre değiştirme disk fsck yapma gibi komutlar ile eğitim verilecektir.

5-)1 gb metin2 vds sunucu kurulu olarak aylık: 30 tl 2 gb metin2 vds sunucu kurulu olarak aylık:50 tl den alabileceksiniz.

6-) Müşterilerinize vds sunucu yönetim paneli verebileceksiniz. Bu sayede müşterileriniz kendileri root, sql şifre değiştirme
disk fsck yapma gibi komutları kendileri uygulayabilecek, reset start stop ile kendi sunucularını kendileri yönetebileceklerdir.
Bu sayede destek yükü olarak yükünüz hafiflemiş ve diğer konularda daha başarılı bir şekilde destek ve kaliteli hizmet verebileceksiniz.

7-) Yeniden freebsd işletim sistemi ve oyun kurulumu + vds panel ayarları toplam ücreti 5 tl dir.

8-) Bayiliği kötü niyetli kullanım tespit edildiğinde bayilik iptal olacaktır. Yani her bayinin en az 1 ay içinde 3 adet müşterisi olmak
zorundadır. Ve müşteri sayısı 3 adetin altına düşemez.

Bayilik modelimizde tek yapmanız gereken bir alan adı satın almanız 15 tl + bayilik için 50 tl ödemeniz sonrasında toplamda 65 tl ye
sizde metin2 vds sunucu satabilirsiniz.

Dell marka Kiralık Sunucu fiyatlarımız sadece bayilerimize ilerleyen zamanlarda bildirilecektir.

Bayimiz olan müşterilerimiz hizmetlerini Dell marka sunucular üzerinden 8 çekirdekli cluster yani yüksek performanslı makinalar üzerinden
hizmet sunabileceklerdir.

Metin2Sunucu.com bayimiz olmak istiyorsanız aşağıdaki e-mail adresine bayiniz olmak istiyorum yazılı bir e-mail ve ödemesini yaptığınız
bayilik bedeli için isim soyad e-mail adresi telefon numarası yazmanız yeterli olacaktır.

[COLOR="red"]satis@metin2sunucu.com[/COLOR]

Saygılarımızla,
METİN2SUNUCU.COM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri