Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sonra kız birden kan kaybetmeye başladı.Birden etraf karardı...
aslında kıza güç veriyordu vampirin ismi Frankeşhtayndı
ve vampir niyeti bozdu boğazını tutup boğdu sonra kanını emdi tecavüz etmeye kaltığı gören avcı vampiri vurdu(herkeside vuruo ne hikmetse) ardından çok kan kaybeden kadını hastaneye götürdü kan grubu tuttu ve kan verdi kadın uyandığınd avcıyla evlendi....(devam)
ve vampir niyeti bozdu boğazını tutup boğdu sonra kanını emdi tecavüz etmeye kaltığı gören avcı vampiri vurdu(herkeside vuruo ne hikmetse) ardından çok kan kaybeden kadını hastaneye götürdü kan grubu tuttu ve kan verdi kadın uyandığınd avcıyla evlendi....(devam)ilk gün gece ne yaptıkları malum
ertesi gün vampirin AİLESi avcıyı öldürmek için and diçti ve onun evine gitti (Devamını getirin ulan
Saka yaptım )
ertesi gün vampirin AİLESi avcıyı öldürmek için and diçti ve onun evine gitti (Devamını getirin ulan
Saka yaptım )ilk gün gece ne yaptıkları malum
Saka yaptım )
Saka yaptım )Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)