emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Point Blank Türkiye Lan Partileri Sürüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMO-Mania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Point Blank Türkiye Lan Partileri Sürüyor!
Türkçe MMOFPS Point Blank'ın İstanbul, Sakarya ve Adana Lan partilerinden sonra şimdide sıra Antalya'ya geldi. 24 Eylül'de yapılacak etkiliğe tüm oyuncular davetli!

Türkçe içeriği ile herkese açık, Türkiye lokasyonlu sunucularıyla lagsız oyunu Türk oyuncusuna tanıtan Point Blank, heyecanda sınır tanımıyor.Muhteşem grafikleri ve adeta gerçek efektleriyle soluksuz heyecanı tüm oyuncularına vaadediyor. Türkiye çapında ses getiren oyun son olarak Antalya'ya geliyor.GM'lerle tanışıp PB oynayabileceğiniz, hediyeler kazanıp harika bir gün geçirebileceğiniz bu etkinliğe siz de davetlisiniz.

İşte Etkinliğin Ayrıntıları

Cuma günü saat 15:00-17:00 arası Antalya Cennet Internet Cafe'deyiz! Süpriz hediyeler sizleri bekliyor, hepiniz davetlisiniz. Katılacak oyuncuların nicklerini ve isimlerini pb.info.ng@gmail.com'a mail olarak yollamaları rica olunur.

Sizde soluksuz MMOFPS deneyimi için hemen www.pointblank.com.tr adresine tıklayın.Ücretsiz oynayın!

bırakın bu oyunu çok kazık yaw :D cs de oynadım oynadım buna girdim heryerde hs yiorum :D bu pusu oyunu pusarak oynican eğer fps 1200lerde deilse :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri