tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Emenike operasyonu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 259

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1188920.jpg

Milan Baros ve Mehmet Batdal dışında forveti bulunmayan Sarı-Kırmızılılar`da başkan Adnan Polat, devre arasında bir golcü alacaklarını açıklamıştı. Galatasaray`ın bir çok futbolcuyla temasta olduğu öğrenilirken, bunlardan birinin Karabükspor`un yıldızı Emanuel Emenike olduğu iddia edildi. Nijeryalı yıldız, geçtiğimiz sezon attığı 16 golle Karabükspor`un Bank Asya 1. Ligi`nde şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi oldu. Genç forvet, Süper Lig`e de iyi bir başlangıç yaparak, geride kalan 5 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı.

Cim Bom`u istiyor

Sezon öncesinde Cim Bom`a büyük sempatisi olduğunu söyleyen Nijeryalı forvet, “Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor`u beğeniyorum. Ancak Galatasaray`a sempatim daha fazla. Afrika`dayken Galatasaray`ın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası`ndaki maçlarını sürekli izliyordum“ açıklamasını yapmıştı. Yönetimin genç golcü için harekete geçtiği ve 7. haftadaki Karabükspor maçının ardından resmi teklifin iletileceği iddia edildi. Rijkaard`ın da ligi tanıdığı için Emenike`yi istediği öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri