raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

benim suram

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jardians
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

jardians

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yakamozda sarı bayraktayım 37 lwl im
skiller:
ateş hayaleti m3(17 de master oldu)
karanlık koruma 14
karanlık vuruş 2
diğerleri 1
statü:
sp:85
hp:24 yada 34:s(:) af buyrun sp 85 geri kalan hp olcak başka vermedm)
dierlerine dokunmadım
itemler: 8 dolunay (+2 öldürücü darbe basılı) %12 ort. %5 beceri sura dolunayı değil ama çok sağlamdır +7 hayalet plaka(500 hp bonus +2 savunma basılı) +7 alaycı kask +7 beşgen kalkan +7 abanoz küpe +6 g.blezik +4 abanoz kolye (+200 hp) +4 altın ayakkabı bonus yok bnda

skillerin berbat statün iğrenç diyeceksiniz
bende size diyeceğimki sp basmama koşuluyla yapılan tüm vs lerde(karşı tarafta basmayacak ve hile kullanılmayacak pot kullanılmayacak) 43 lwla kadar tüm suraları yatırabiliyorum
sp basmadığım zaman 53 lwl a kadar savaşçı yatırıyorum (61 lwl zihinselde yatırdım bi keresnde şansmıdır bilemem 2 vs attık 2 sinide aldım)
karanlık koruma ve ateş hayaleti çok sp yemiyor bu taktirde hatta hp daha çabuk bitiyor çölde potum bittiği zaman karanlık korumayla kasılıyorum

saçlarım ise siyah gözü kapatan tarzda
nasıl bu şekilde oldu char
12 lwl a kadar full sp gidiyoruz
12 lwl da artık hp ye basmamız gerektiğini anlıyoruz ve 2 sp 1 hp gidiyor evet ilk başta çok zorlanacaksınız çünkü hp yoksa savunmada yoktur 30 lwl a varınca normale geliyor ve inanıyorumki 45 lwl olunca 60 a kadar tüm suraları yatıracağım

size tavsiyelerim:
1- ateş hayaleti (noolursa olsun ona verin çölde kasarken çok işinize yarıyor)
2- karanlık koruma(sp niz çok sa gerçekten yardımcı dosttur savunma arttırır alınan zararı sp ye dönüştürür buraya dikkat tamamını değil alınan zararın bi kısmını bi kısmı hp ye ve bi kısmıda zarar azalması özelliğinden dolayı işlemez)
3- yardımcı olsun diye ateş hayaletini master yaptıktan sonra 1 adet karanlık vuruşa verebilirsiniz
veeeeeeee::.
asla ve asla hile kullanmayın kimseye ezo demeyin vs den sonra size aniden intikam diyenlerle inatlaşmayın bırakın yatırsın kendini kandırır asla vs lerde sp basmayınki sizin gerçek gücünüz ortaya çıksın son olarak ise pot basan ve hile kullanan savaşçılarla muhabbet etmeyin çünkü hepsi eziktir...!!!!

charım hakkında iyi kötü bişeyler yazın benim görüşüm şu bu şekilde gidildiğinde yenilmez olursunuz sizin belkide başka taktikleriniz vardır bilemem ama hakaret içeren küfür benzeri sözcükleri kullanmayalım!!

iyi çarmış kardesh

nazar değmesin sana aav ne biçim inşallah banada nasipolur

veee evet çok dogru sura çok zorlanıyo 30 lvle kadar hp olmayınca bendede büyü silah var 12 lvl ayıları öldüremiyom zor öüylar +6 uzun kılıcla bile yav

kardeş bir şey fark ettim çölde kasarken rahat olur demissin ama zaten fazla slot toplucanı sanmamm :D ama ws açısından bakarsak çarın güzelll bilmem kaç lvl zihinsel yatırdım demişsin zaten zihinseller sadece bedensel savaşçılara karşı güçlü oluyor yani o gayret normalll zihinsellerin büyü savunması çok az savunma yükseliyor ama bi işe yaramıyor zaten sende ws de silahla vurdunu sanmıyorum hep büyü vurur karabüyü suralar :D ve dogru bir şey ypamıssın her şeyde abanmıssın hp ye dogrusu bu sura içinnn zeka yükselten item taksanda atak artar ama sen bilinnn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri