darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Mutlaka okuyun arkadaslar cok Önemlİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gepostiro34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Knight Online Metin2 ve Tüm Online oyunlar için geçerli

Lütfen Bu Videoyu Sonuna Kadar İzleyin Bir Sürü Kanıt Göstereceğim

Şimdi Knight Onlinenin Zararlarını anlatıorum Knight Online Dünyada Yeni Bir fırtına Knight Online Dünyada yeni bir fırtına Doğu Asya Avrupa ve Amerkiyı etkisi almış durumunda Yaklaşık 10milyon Oyuncu Birk ırk seçip karşı ırkla mücadele halinde K2NETwork şirketi gerçekten iyi bir kazanç sağlamış durumunda Niye mi ? Oyuna rahatça girebilmek ve birtakım olanaklardan faydalanmak için Premium ve Knight Cash denilen paket alınıyor Oyun her ne kadar Free2play bir oyun olsada yeni gelen yüklemelerle artık Premiumsuz Oyuncuların oynaması zorlaşıyor Knight Online Oynayanlar Hiç Düşündünüzmü? Harcadınız paralar nereye gidiyor? Premium servisinin 4 Paketi var Bronze Silver Gold ve platinum Premium işte basit bir hesaplama: K2Network Firması Oyunda 6.4 milyon Premiumlu oyuncu olduğunu söylüyor En Ucuzundan 6.4 milyon oyuncuda Bronze Premium olsa Aylık ortalama 57.280.000 milyon dolar.. Yıllık Ortalama 687.260.000 dolar.. Oyunun 3yıldır olduğunu varsayarsak elde edilen kazanç 3milyar dolara yakın bir para Bu kadar para nereye gidiyor Knight Online Kurucusu Firma K2Network Masonlardan oluşan bir kurum masonlar İsraille işbirlikçilik yapıyorlar YANİ Verdiğiniz Premium amaçlı paralar başka bir ülkenin masum insanlarını öldürmek için harcanıyor Daha da İlginci Knight Online Kurulurken Asıl amac bu oyundaki iyi oyuncularla gizli görüşerek onlara asker eğitim vermekti!! Böylece bu oyuncuların stratejik planlarıyla olabilecek bir savaşta saldırı savunma amaçlı plan yapılacaktı Ama Knight OnLine Oyunu popülerleşince bu bu oyunculardan para kazanarak bu paraları masum insanları öldürmek için kullanmakda hiçde kötü bir fikir değildi onlara göre.Knight Online Oyuncuları uyanın artık!!! Sizin verdiğiniz parayla masumlar ölüyor Buna dur demek sizin elinizde AHMETCAN AYVAZ İŞTE İNANMAYANLAR VE BUNUN KISKANÇLIK YÜZÜNDEN YAPILAN BİR SALDIRI OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER İÇİN OYUNUN İÇİNDEN TOPLANMIŞ KANITLAR 64 lvl görevi sonunda verilen itemin şekline hiç dikkat ettinizmi size neyi anımsatıyor Siz anlamadıysanız Ben söyliyim 64 LVL GÖREVİNİ YAPANLARA VERİLEN GÖREV ŞİMDİ görevde yıldız veriorlar Bu yıldız israilin bayrağında yer alan ayrıca Masonların simgelerinde olan yıldızdır.Şimdi başka bir kanıt Oyundaki mavsun altındaki gezen ve karakterin üzerinde duran işarete hiç dikkat etmediniz mi ? Gördüğünüz gibi oda yıldız şeklinde Mason Yıldızı...Şimdi tüylerinizi diken diken edecek bişey açıklayacağım Sıkı durun Eslantta bi taş var bu taşın özerine yazılan yazıya Dikkat Arapça bilenler yazıyı çözebileceklerinden eminim. Bilmeyenler için ben açıklıyorum.Burda arapça harflerle LA_ALLAH yazıyor Allah yoktur Anlamında. töbe töbe töbe Apostle diye bir yaratık var oyunda Büyücüye benzeyen ve şeytanı anımsatan bir yaratık Apostlenin anlamını bilen varmı yoksa ben söyleyeyim Hz.isa tarafından müminlerin arasından seçilen 12kişiye verilen addır. bilinen dört incilinde yazılmasından sorumlu olanlar.Havarile hem Müslümanlıkta Hem Histiyenlikte Kutsal insanlardır Masonluk kurallarında bütün dinlere saldırı ön plandadır Şimdi oyundaki meşhur 1920 Healine bi bakın. gördüğünüz gibi burda iki göz + Şeklinde var.Size önerim bu oyunun Deccaliyet gücünü yenip bırakmanız Yoksa sizin paralarınızla masumları öldürmeye devam edecekler..Premium almasanız bile siz Oynadıkça onlar para kazanıyor Allah(c.c) bütün Müslümanların ve inananların yardımcısı olsun.Bu kadar kanıtı bilipte veya görüpte inanmayanlar Allah katında cevap verecekler ve geçengün İsrail ne yaptı ? gazzeye savas o para Knight Onlinenin parası Ve inanmayanlar için FaceBookta videom var Facebookta ismim Ahmet Can Ayvaz cs1.6 frag var ona girin Video seyredin ........

1:video yok

2:Ben online oyunlarda para ile hiç oynamam...Para'ma yazık (:

3:İsrail ürünlerini hiç bir zaman almıyorum ! aldıtmıyorum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri