- Konular
- 100
- Online süresi
- 1m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ßeyler Forumda Cok PAylasım Bulunmakta Bu Paylasımlardan Sonra Emegine Saygı cok tesekkur ediyoruz ben ona emeklerine karsı bi sarkı yazdım gercektende bu bir saka eger beyenmediyse konumu düzeltebilirim
Sana Sarkı Yazacam Demistim kralmustafa bak ben sözümü tuttum sen ve senin gibler icin Yow Yow bir mustafacık vardı gitti sanarsın Rep mustafası dinle yanarsın bu sarkıyı o mustafacıga dinletirsin sen bir sise biraya turkmmoyu verirsin(saka)Para edermi ruhun 1 kurustur basmalı herkez kasmalı döner repciden az mustafacık 0. el derdi yoktur ama pek gözü yastır sözüde tıraştır oynar baslıktır utanmadan yanıma gelir birde selam verir sanki cok severdim askını söyle bana mustafacık bende o yürek mustafacıga kadar Mustafa Kral Bunu Herkez duysun babanada söyle sana baska kral bulsun..
Bunların Hepsi Sakadır Kralmustafaya Adminlik Yakısır Teşekkurler

Sana Sarkı Yazacam Demistim kralmustafa bak ben sözümü tuttum sen ve senin gibler icin Yow Yow bir mustafacık vardı gitti sanarsın Rep mustafası dinle yanarsın bu sarkıyı o mustafacıga dinletirsin sen bir sise biraya turkmmoyu verirsin(saka)Para edermi ruhun 1 kurustur basmalı herkez kasmalı döner repciden az mustafacık 0. el derdi yoktur ama pek gözü yastır sözüde tıraştır oynar baslıktır utanmadan yanıma gelir birde selam verir sanki cok severdim askını söyle bana mustafacık bende o yürek mustafacıga kadar Mustafa Kral Bunu Herkez duysun babanada söyle sana baska kral bulsun..
Bunların Hepsi Sakadır Kralmustafaya Adminlik Yakısır Teşekkurler
- Konular
- 479
- Reaksiyon Skoru
- 131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira