- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
off konu başlından boş insan oldunu belli ediyorsun söke söke alırmış koptum:d
- Konular
- 312
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
1,2 Mesajla Gelip Hack İstiyorsunuz , Hakkımızdır Diyorsunuz ve Söke Söke Aliriz Diyorsunuzu Söyleyin ßakalim Bu Foruma Katkiniz Nedir ki Söke Söke Aliyorsunuz !
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
şu kodumun hackini çıkartmayın lan ha biz çıkarmadık diyorsanız sırf üye toplamak için dağıtmayın lan şerefsiz köpekler sizin yüzünden 2 kuruşluk oyun zevkimin içine sıçıldı önüne gelende hack var ALLAH CÜMLENİZİN BİN BELASINI VERSİN, Alllahsız köpekler
KULLANANINDA DAĞITANINDA ÇIKARINDA BUNA GÖZYUMAN z8games'inde taa /mk şerefsizsiniz lan siz TÜRK DEĞİLSİNİZ YUNAN ERMENİ TOHUMUSUNUZ LAN MÜSLÜMANLIĞI GEÇTİM UZAKTAKTAN YAKINDAN ALAKANIZ YOK ...!!
KULLANANINDA DAĞITANINDA ÇIKARINDA BUNA GÖZYUMAN z8games'inde taa /mk şerefsizsiniz lan siz TÜRK DEĞİLSİNİZ YUNAN ERMENİ TOHUMUSUNUZ LAN MÜSLÜMANLIĞI GEÇTİM UZAKTAKTAN YAKINDAN ALAKANIZ YOK ...!!
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
madem cok istion git vip al calisio
- Konular
- 81
- Online süresi
- 11m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
şu kodumun hackini çıkartmayın lan ha biz çıkarmadık diyorsanız sırf üye toplamak için dağıtmayın lan şerefsiz köpekler sizin yüzünden 2 kuruşluk oyun zevkimin içine sıçıldı önüne gelende hack var ALLAH CÜMLENİZİN BİN BELASINI VERSİN, Alllahsız köpekler
şu an şu iki kelimene utandım ayıp ya ne biçim insansın sen hem dinime hemde TÜRKLÜGÜME laf atmış bir adamsın seni ben adam yerine asla koymam o belaların sebebsiz birine rasgelirse o zaman iste senin belanı ALLAH verir simdi sana haddini bildirirdim ama nese konuyu kilitleyin rica ediyorum çok gereksiz bir konu:ka24:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)