İsim:uğur
Soyİsim:Şahin
Doğum Yeri:Giresun
Bildiğiniz Kodlar:Yazarsam sığmaz
Metin2 İle Aranız Nasıl:Çok iyidir 4senedir oynuyorum Trde 75 level kastım sonra sattım
Neden Sizi Seçmeliyim:kaliteli bir pwp olması için
Kaç Kere GM Oldunuz:8
Soyİsim:Şahin
Doğum Yeri:Giresun
Bildiğiniz Kodlar:Yazarsam sığmaz

Metin2 İle Aranız Nasıl:Çok iyidir 4senedir oynuyorum Trde 75 level kastım sonra sattım
Neden Sizi Seçmeliyim:kaliteli bir pwp olması için
Kaç Kere GM Oldunuz:8
İsim:Mehmet
Soyİsim:Emre
Doğum Yeri:Trabzon
Bildiğiniz Kodlar:kardesim sen sor ben solim ... :S koD php , html blym
Metin2 İle Aranız Nasıl
ehşet
Neden Sizi Seçmeliyim: Sevdiqim bir iş oldugundan(en önemli neden ) ,cevrem genis uyede cekerim .. oyun icinde terbiyesizlik yapmam Vs...
Kaç Kere GM Oldunuz:2 Gm oldum 3 kere sitelerde mod 2 kere kendi sitemi kurDm : )
Soyİsim:Emre
Doğum Yeri:Trabzon
Bildiğiniz Kodlar:kardesim sen sor ben solim ... :S koD php , html blym
Metin2 İle Aranız Nasıl
ehşetNeden Sizi Seçmeliyim: Sevdiqim bir iş oldugundan(en önemli neden ) ,cevrem genis uyede cekerim .. oyun icinde terbiyesizlik yapmam Vs...
Kaç Kere GM Oldunuz:2 Gm oldum 3 kere sitelerde mod 2 kere kendi sitemi kurDm : )
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
İsim
nur
Soyİsim:gözem
Doğum Yeri:istanbul
Bildiğiniz Kodlar:TÜM GM KODLARI
Metin2 İle Aranız Nasıl: HERGÜN MUTLAKA OYNUYOM 12 SAATE YAKIN ONLİEYİM. HEP OYNUYOM..
Neden Sizi Seçmeliyim: ÖNCEDEN HAMACHİLİ SERVER KURDUM BAYA ŞEYLER ÖĞRENDİM BENİ SEÇERSENİZ SİZE BAYA YARDIMIM DOKUNUR..
+BAYA USER ÇEKERİM..
Kaç Kere GM Oldunuz: DEDİĞİM GİBİ KENDİ SEEVERİM WARDI VPSDE DE 3 KEZ OLDUM ADAMLARDA MEMNUN KALDI.,ASTEKMT2,KRALMT2,PerfectMt2
__________________İnş Beni Seçersiniz..
nurSoyİsim:gözem
Doğum Yeri:istanbul
Bildiğiniz Kodlar:TÜM GM KODLARI
Metin2 İle Aranız Nasıl: HERGÜN MUTLAKA OYNUYOM 12 SAATE YAKIN ONLİEYİM. HEP OYNUYOM..
Neden Sizi Seçmeliyim: ÖNCEDEN HAMACHİLİ SERVER KURDUM BAYA ŞEYLER ÖĞRENDİM BENİ SEÇERSENİZ SİZE BAYA YARDIMIM DOKUNUR..
+BAYA USER ÇEKERİM..Kaç Kere GM Oldunuz: DEDİĞİM GİBİ KENDİ SEEVERİM WARDI VPSDE DE 3 KEZ OLDUM ADAMLARDA MEMNUN KALDI.,ASTEKMT2,KRALMT2,PerfectMt2
__________________İnş Beni Seçersiniz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)