HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne zmn sonuclancak..?
Adim:niyazi
Soyadim:köklü
Sehir:istanbul
Yas:15
Kac kere gm Oldun: 1 kere cünkü baska bi pwp de 1günlük gm oldum
Neden gm olmak istiyorsunuz: sunu cvp soylim cünkü Ben tecbüreliyim ama 4x hile küfür leri kisi hic sevmem banlarim dielim adminler event saati dese ben de eventi düzenlerim
Mtr 2 aran nasil :çok iyi bazen oyuncular iyi davraniolar dierleri kötü davraniolar ama ben küfür hile felan sevmem dieceklerim bu kadar
Soyadim:köklü
Yas:15
Kac kere gm Oldun: 1 kere cünkü baska bi pwp de 1günlük gm oldum
Neden gm olmak istiyorsunuz: sunu cvp soylim cünkü Ben tecbüreliyim ama 4x hile küfür leri kisi hic sevmem banlarim dielim adminler event saati dese ben de eventi düzenlerim
Mtr 2 aran nasil :çok iyi bazen oyuncular iyi davraniolar dierleri kötü davraniolar ama ben küfür hile felan sevmem dieceklerim bu kadar
En Kısa Zamanda Eğer Daha Fazla Basvuru Gelmezse Kerem En Tecrübeli Bunu Söliyeyim .
ad:niyazi
Soyad:köklü
:yas :15
Kac kere gm oldunuz :1 kere gm oldum
Neden gm olmak istioyorsunuz:Çünkü ben gm tecbürem war kodlardan iyi anlarim küfür 4x hilelerden banlarim iyi biriyim herkezleri ilgilenen kisiyim
Mtr 2: aram cok iyi herkezle iyi gecinirim
Soyad:köklü
:yas :15
Kac kere gm oldunuz :1 kere gm oldum
Neden gm olmak istioyorsunuz:Çünkü ben gm tecbürem war kodlardan iyi anlarim küfür 4x hilelerden banlarim iyi biriyim herkezleri ilgilenen kisiyim
Mtr 2: aram cok iyi herkezle iyi gecinirim
İsim: Davut
Soyİsim: KARA
yas: 15
Sehir:ankara
Kendini Bana Tanıtırmısın Mt2 İle Aran Nasıl: super: Yaklasık 3 senedir oynuyorum ve pvp kurma hakkında bilgiliyim
Kaç Kere GM Oldun : 2 kere vps 3 kere hamachi 1 kere kendi hamachim.
Ayrıca saldırıya ugramıs bir vps yi düzeltilmesinde yardımcı oldum.
Soyİsim: KARA
yas: 15
Sehir:ankara
Kendini Bana Tanıtırmısın Mt2 İle Aran Nasıl: super: Yaklasık 3 senedir oynuyorum ve pvp kurma hakkında bilgiliyim
Kaç Kere GM Oldun : 2 kere vps 3 kere hamachi 1 kere kendi hamachim.
Ayrıca saldırıya ugramıs bir vps yi düzeltilmesinde yardımcı oldum.