BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Char Hırsızlarına Dikkat !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *BrKnT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 779

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Metin2 de cok fazla olan char hırsızları CrossFire a da geldi.
Bazı arkadaşlarımızın Metin2 de hack gibi programlar indirdigi icin charları çalınmıştı ve CrossFire da bugün sabah bi olay yaşadım. Bu sabah oyunda oynarken birden bi hata çıktı önüme İD felan yazıyordu anladım biri giriş yaptıgını hata söle yazıyor: ( Your connection has been lost because another player is using this ID. )

Sonra hemen crossfire sitesine girdim id pw mi yazdım şifre yanlış dedi allahtan msn adresi onaylı hemen şifreyi geri aldım bu çalan adam şifreyi tel no sunu yazmış burdan yakayı ele verdi.

Abim emniyet bilişim şubede çalıstıgı icin pw çalan adamın tel no sunu verdim şikayet ettim geregi en kısa zamanda yapılacak dediler.

Evet arkadaşlar sizde charınızı caldırmak istemiyosanız virüs taraması yaptırılmış hack veya fotograf indirin ve en önemlisi e postayı kendi üstünüze yapın çünkü siz onay vermeden charınızı tam olaraktan çalamaz veya kendi üstüne yapamaz. ben ucuz atlattım charının e-postasını bilmiyen arkadaşlara uyarı olsun...

Son düzenleme:
kardeşim çok geçmiş olsun ucuz yırtmışsın valla biri keyloger atarsa pc ye bütün hesaplarını alıyorlar sonra mecbur pc ye format atmak zorunda kalıyorsun metin 2 yi bu hırsız çocuklar yüzünden bıraktık inş crosfire bi onlem alır şu hırsızlara karşı:(:(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri