Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

N0PANiC éLwéda...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuLTan_FuRqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SuLTan_FuRqaN

Level 9
TM Üye
Konular
1,082
Reaksiyon Skoru
551
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 21 Gün
Başarım Puanı
200
MmoLira
-109
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunu Bırakıyorum :(
Son Zamanlarda Fazla Kişiye Yüz Verdigimii düşünüyorum.
belki Fazla Saglam degildim ama yinede oyunda sevdıgım bır cok kısı vardı ısımlerını saymama gerek yok onlar kendılerını cok ıyı bılıyolar..

1.En Sewdıgım Kardesım Tugay'a 3 Gündür Ulasamıyorum Normalde Böyle Yapmazdı Sabah 8den Aksam 7 ye Kadar Acıkdı. Msnsıne cogu kez Eposta Bırakdım Fakat Herhangı Bı Cevap Alamadım.

2.Saolsun ¿ßaySawas da oyunu bırakmama yardımcı oldu 1t200m paramı caLdı
Gercekden Diycek söz bulamıyorum Harıcıdıne Kaybolan 5 T lık ıtemım var onları soylemek ıstemıyorum biraz hususi ésRam'ın Itemlerınıde Çaldırdım :(

3.Melankolık oyuna gırmıyor onuda cok sewıyordum fakat yenı tanıstıgımız ıcın e postasını alamamıstım

4. Genel Olarak OYundaki 4xlerden Bıktım Artık. He Admin Burdan Sana Birşey Söylemek İstiyorum... Benim Kardeşim RondeLL Küçük Bir Argo Kullandı Diye Ban Yedı Hlal Olsun Sana 4x Kullananların Kılına Zarar Gelmıyor Bnım Kardesım Kucuk Bır Argo Kullandı Diye Banladınız Sizi Canı Gonulden Tebrık Ederım :ka10:

Ve ésRam Kardesın Uyudugunu Söyledi Bıraz Daha Beklememı Söyledı Fakat Bekleyemedım Beklemek Istemedım Sana Véda Edemedım... Edemezdim.

İşte KardesLerim Ve Oyunda Bana Hayat Veren Tek Aşkım...

MeLankoLya Kardesim :(

37449885c43.jpg

JustCasuaL İtem Yapmakda En cok Takdır Ettıgım Bırıcık Kardesım...

3754a1f58bc.jpg

Sedat :(

3756c74297a.jpg

LasTxTr Barışım..
3749f6aaec2.jpg

TaYFa...

37519821d07.jpg

Ve Beni İçmeden Sarhoş Eden Kız :o ésRam...

37526a55cf3.jpg

37530221f59.jpg

3757df047d6.jpg

HERKEZ HAKKINI HELAL ETSIN BELKI BI YILDIZ DEGILDIM AMA KIMININ GUNESI KIMININ SIRDAŞI OLDUM....
SEDAT, BARIŞ, SELİN, ALPEREN,ISTIKLAL, MURAT ABIM VE ADINI SAYAMADIGIM HERKEZ COK COK SEWILIYOSUNUZ

Son düzenleme:
Güzel görüntüler. Hayatta başarılar:)

Çok TeşekküLer... Sizede oyunda BaşarıLar...

TeşekkürLer... :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri