romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2 hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan achellis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 707

achellis

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben metin2 de hiç hileli oynamadım ve hileli oynayanları sürekli emeğe karşı saygısı olmayan insanlar olarak gördüm. yani siz 70 levelken 40 level bir adamın bir ay sonra 75 80 olması ve sizi kesmesi hiç hoş değil. ortada yılların emeği var sonuçta. ancak anladım ki sorun kişilerde değil kurumlarda. metin2 kurucuları oyunu öyle çok zorlaştırıyorlar ki içine giren çıkmasın istiyor ve bunu sadece oyun içinde değil ticarete döküp EP adı altında trilyon para kazanıyorlar ve bu durum beni türk vadandaşı olarak üzüyor ve istiyorumki herkes hileli oynasın ve kimsede EP almasın bakalım sayın kurucular ne yapıcak. oyun kaliteli ancak zorluğu ve işi gerçeğe dökmeleri çok yanlış. çocuklar ve gençler bilinçsizce ailelerinden habersiz SMS ile EP alıyorlar ve bu kişileri oyun kurucuları bu duruma zorluyor. çocuk bilet alıp kata çıkıp kasılmak saçına şekil vermek için yapıyor ve dahası. oysa bu saydığım ve saymadığım herşeyi oyun içindeki yang lar ile yapsak oyun daha masum bir hal alıcak. umarım herkes bir gün bu oyunu bırakır. bırakmayan ise hile yapar. soyguncuların en güzel anlıyacağı yoldur hile. BU ARADA BEN METİN2 Yİ BIRAKTIM. konuyu açmamdaki neden çocuk ve gençlerin bu bataktan kurtulmasıdır. lütfen herkes bilnçli olsun ve hırs yapmasın. hırsınız sizi herşeyde olduğu gibi bu oyunda da bitirir.

89 LEVEL BEDENSEL SAVAŞÇI ÇARI ( FULL +9 ) ( FULL P) metin2 oyuncularının bir nebzede olsa dikkatini çekmek için sildim ve hiç te üzülmedim emeğime. bana ne yazıkki böle bir oyuna emek harcadım. umarım oynayan veya oynamayı düşünen her arkadaşımın düşünmesi gereken bu konu üzerinde az da olsa katkı sağlamışımdır. OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Geçen bi MaviGöl'e gitmiştim (Ankara'da). Orda GameForge ekibiyle karşılaştım :) Biraz sohbet ettik bana tek dedikleri:

1)Yang satın alma
2)Hile yapma
3)Oyunu oyun olduğu için oyna

:) Kendilerinin bu konuda ne yaptığına dair bi şeyler sorunca yarım yamalak cevaplar aldım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri