- Konular
- 67
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 70
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
• Adınız :Hakan
• Soyadınız : Tekbaş
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer :İzmir
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Gm lik tecrübem çok yüksektir her gm olduğum yerde güzel bir iz birakmişimdir mutlak userlere sevdirmişimdir kendimi vede asla bir TL sölemedikçe Mavi pot bile vermedim birine
• Günlük Online Süreniz : Okullar Başliyor Bunun İçin 10 saat online olabilirim
• Özellikleriniz : Adaletli bir kişiliğimdir asla bir serverde yalan sölemedim item vermedim kurallardan çikmadim yalanciliği sewmem asla emin olmadiğim ve sadece ben istiyorum diye birini banlattirmadim biraz duygusalimdir herşeye sinirle davranmam
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : metin_akinci@windowslive.com
• Diğer / Ek : Ekliyeceğim Başka Bir Şey Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
RevengeMt2 BrokenHearTMT2 PlayBoyMt2 İSTİKLALMT2 ActorMt2 AbazaMt2 AvantaMt2 KatilMt2 DeoCreW2Mt2
• Soyadınız : Tekbaş
• Yaşınız : 17
• Yaşadığınız Yer :İzmir
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Gm lik tecrübem çok yüksektir her gm olduğum yerde güzel bir iz birakmişimdir mutlak userlere sevdirmişimdir kendimi vede asla bir TL sölemedikçe Mavi pot bile vermedim birine
• Günlük Online Süreniz : Okullar Başliyor Bunun İçin 10 saat online olabilirim
• Özellikleriniz : Adaletli bir kişiliğimdir asla bir serverde yalan sölemedim item vermedim kurallardan çikmadim yalanciliği sewmem asla emin olmadiğim ve sadece ben istiyorum diye birini banlattirmadim biraz duygusalimdir herşeye sinirle davranmam
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : metin_akinci@windowslive.com
• Diğer / Ek : Ekliyeceğim Başka Bir Şey Yok
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
RevengeMt2 BrokenHearTMT2 PlayBoyMt2 İSTİKLALMT2 ActorMt2 AbazaMt2 AvantaMt2 KatilMt2 DeoCreW2Mt2
- Konular
- 152
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gmlik yapdigim yerler coktur kendi swde vardi mesela dabbetmt2 ve chessarmt gmlik bilgim var herseyim var tam kdro 7 24 acigim msn oktan_14_@hotmail.com