- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Serveri Kurdum 4 Aydır Oynuyorum Ama 4 Ayın sonunda bu Lanet Olası Hatayı Almaya Başladım Yardım edin Lütfen..
The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.
Yardım Edin Lütfen..
The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.
Yardım Edin Lütfen..
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu sorunu gidermek için <a0></a0>, program veya işlem çok miktarda bellek tüketir ve devre dışı bırakın veya o programı veya işlemi kaldırmak. Çalışan işlemlerin bellek kullanımı belirlemek için <a0></a0>, sistem bilgisi (Msinfo32.exe) aracını kullanın. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
1. Başlat ' ı tıklatın, Çalıştır ' ı tıklatın, msinfo32kutusuna yazın ve Tamam ' ı tıklatın.
2. Yazılım Ortamı ' nı genişletin ve sonra da Çalışan görevler ' i tıklatın.
3. Değerleri, En küçük çalışma kümesi ve her işlem için En büyük çalışma kümesi sütunlar fazla fiziksel bellek için kullandığı işlem belirlemek için görüntüleyin.
Not Bu sütundaki değerlerin bayt olarak listelenir. +rep isterim
1. Başlat ' ı tıklatın, Çalıştır ' ı tıklatın, msinfo32kutusuna yazın ve Tamam ' ı tıklatın.
2. Yazılım Ortamı ' nı genişletin ve sonra da Çalışan görevler ' i tıklatın.
3. Değerleri, En küçük çalışma kümesi ve her işlem için En büyük çalışma kümesi sütunlar fazla fiziksel bellek için kullandığı işlem belirlemek için görüntüleyin.
Not Bu sütundaki değerlerin bayt olarak listelenir. +rep isterim