Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar iddia ediyorum ki bu oyunu aranızda bilen çok çok az kişi var ve bilende bu oyunun son 10 bölüünü oynuyamıyor oynamanız için müthiş bir ingilizce ve zeka gerekiyor kısacası oyuna geçiyorum Vanguard Bandits Ps1 oyunudur ancakkkk:: ..! bu oyunu ben size kasmadan güzel bir görüntü kalitesiyle pc de emülatör yardımıyla oynatabilirim ilk önce linkler arkadaşlar
Rar şifreleri arkadaşlar:
arkadaşlar linkler alıntıdır.....
Şimdi arkadaşlar bu oyunu oynamak için ilk önce Daemon Tools programının pc nizde olması gerek rarları indirdikten sonra 4 rarı bir araya getirin sadece 1. rar buraya cıkartın deyin bu kdr şimdi emülatöre sıra geldi
bunuda alıntı yapıyorum arkadaşlar size kolaylık olsun diye
emülatör kurumu ve giriş:
resimli anlatımdır çok basittir oyunu hangi tuşlarla oynuyacağınız zaten ayarlıyacaksınız...
arkadaşlar ben 7 8 yaşında tanıştım bu oyunla kaç senelerce ozmana internetim yoktu uğraştım son 10 bölümünü oynuyamadan sürekli bitirdim ama sonunda ne yaptım ettim çözdüm şimdi benm tavsiyem oyuna başlayın her sorunuz için gizli-futbolcu@hotmail.com alttan tire değil normal tire bekliyorum cevaplarınızı .... Kolay gelsin ..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar şifreleri arkadaşlar:
arkadaşlar linkler alıntıdır.....
Şimdi arkadaşlar bu oyunu oynamak için ilk önce Daemon Tools programının pc nizde olması gerek rarları indirdikten sonra 4 rarı bir araya getirin sadece 1. rar buraya cıkartın deyin bu kdr şimdi emülatöre sıra geldi
bunuda alıntı yapıyorum arkadaşlar size kolaylık olsun diye
emülatör kurumu ve giriş:
resimli anlatımdır çok basittir oyunu hangi tuşlarla oynuyacağınız zaten ayarlıyacaksınız...
arkadaşlar ben 7 8 yaşında tanıştım bu oyunla kaç senelerce ozmana internetim yoktu uğraştım son 10 bölümünü oynuyamadan sürekli bitirdim ama sonunda ne yaptım ettim çözdüm şimdi benm tavsiyem oyuna başlayın her sorunuz için gizli-futbolcu@hotmail.com alttan tire değil normal tire bekliyorum cevaplarınızı .... Kolay gelsin ..
beyler deneyin pişman olmuycaksınız ruin geçişi için size yardımcı olucam oyun süper
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)